Teatteri Ihme

Katse Keholliseen ilmaisuun -viikonloppukurssi

Laura Humppila

”Katse Keholliseen Ilmaisuun” –viikonloppukurssi on suunnattu fyysisestä näyttelijäntyöstä tai liikkeestä kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on antaa ajatuksia ilmaisuun,tutkia esineiden ja materiaalien mahdollisuuksia liikkeen ja ilmaisun herättäjinä,tarjota paikka kehonsa kanssa työskenteleville liikeilmaisun kehittämiseen,tuottaa hyvää oloa ja energiaa kehollisen tekemisen kautta.

Kurssilla tutustutaan kehotietoisuuden, liikeilmaisun, liikeimprovisaation, kontaktin ja objektien kanssa työskentelyn teemoihin ja menetelmiin, liikutaan ja luodaan pieniä esityksiä. Osallistuminen voi olla antoisaa, vaikka esiintyminen ei olisikaan "sinun juttusi". Lauantai 17.5. Keho ja liike: klo 9.30-16.00 Sunnuntai 18.5. Keho, liike ja objektit (esineet ja materiaalit): klo 9.30-16.00 Kurssipäivät Gabrotalolla (sisältävät aamukahvin ja 45 min tauon n.klo 12.30-13.15) Hinta: 25 euroa 1 päivä, 40 euroa 2 päivää. Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset puoleen hintaan. Osallistumismaksu paikanpäällä (hinta sisältää kevyen materiaalipaketin, aamukahvin).
Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit osallistua myös vain toiselle päivälle. Lisäinfoa ilmoittautuneille. Sitova ilmoittautuminen sunnuntaina 11.5.2014 mennessä, mutta mielellään mahd. pian. Jos on kysyttävää: laura.humppila@gmail.com 050 532 5701. Nähdään Gabrotalossa, Leikosaarentie 20-22.

Kurssin vetäjä Laura Humppila on liikeilmaisua tutkiva teatteriohjaaja–opiskelija, tanssija/pedagogi. Kurssi on syntynyt halusta jakaa kehollisuudesta jo nyt kerääntynyttä kokemusta sekä rakkaudesta liikkeelliseen työskentelyyn ja esiintymiseen. KARTTA:
 

Teatteri Ihme

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Ihme

Teatteri Ihme on virallisesti rekisteröity vuonna 2011, mutta se on toiminut Teatteri Vuokin työnimellä jo muutaman vuoden. Vuosaaressa alkunsa saanut Teatteri Ihme tuo teatterin lähelle kaupunkilaisia. Se toteuttaa teatteriesityksiä ja muuta kulttuuriohjelmistoa sekä tarjoaa ilmaisutaidon harrastusmahdollisuuksia.

Pääpaino on harrastajien toiminnassa, jota kuitenkin vahvistaa ammattilaisten panos esimerkiksi ohjauksessa ja muissa avaintehtävissä. Teatterista kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan siipiään paitsi lavalla, myös lavastuksessa, puvustuksessa, teatteritekniikassa ja tuottamisessa. Teatteri Ihmeen taustavoimilla on hyvät kontaktit oppilaitoksiin, minkä ansiosta se voi tarjota harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille.

Lue lisää kotisivuiltamme!

 

 

Uusimmat mielipiteet