Luetuimmat

 1. Malmin aseman kutojamummot aiotaan häätää – "Asiaan ei viime vuosina ole aktiivisesti puututtu"
 2. Työelämä: Sääntö-Espanja yllätti Tapani Kangasniemen, 51, joka pyörittää ruokakauppaa Fuengirolassa – "Yrittäminen on täällä jopa hankalampaa kuin Suomessa"
 3. Helsinkiläinen Tiuku, 16, tarjoaa nyt apua lumitöihin, toiveena taskurahan tienaus – "Jos aloittaa ansaitsemisen jo nuorena, se kannustaa itsenäiseen elämään"
 4. Viisikymppinen mies tunnusti pitäneensä 18-vuotiasta naista vankina – Marraskuinen katoamistapaus selviämässä Turussa
 5. Polkupyörille kaavaillaan 1 370 pysäköintipaikkaa ydinkeskustaan – yhden hinta 4 000 euroa
 6. Rokkikansaa hemmotellaan ensi kesänä: Scorpions, Megadeth, Helloween, Nightwish ja monta muuta Suomen suurimmalle rockfestivaalille
 7. Koronaviruksen brittimuunnosta tavattu myös Helsingissä – testeissä käydään tällä hetkellä liian vähän
 8. Haagan liikenneympyrän luonnos esitellään kuun lopulla – asukkailta pyydetään mielipiteitä
 9. Liian pieneksi jäävä metro tuonee ison laskun helsinkiläisille veronmaksajille – Helsingin osuus kuluista 70 %
 10. Lukiolaisten 1800-luvulta asti jatkunut perinne katkeaa nyt koronan vuoksi – opiskelijat harmissaan: "Tuntuu epäreilulta ja surulliselta"
 1. ”Kartanoa meillä ei enää ole, mutta joskus juhlissa pidän sinettisormusta" – Suomen aatelissuvut kokoontuvat yhä säännöllisesti Ritarihuoneella Kruununhaassa
 2. Jätkäsaaressa on paljon koiria, mutta moni jättää lemmikkinsä ulosteet keräämättä: Tchaikovsky-koira sai ärhäkän vatsataudin – "Joudun olemaan nyt entistä tarkempi lenkeillä"
 3. Töölön jättihanke entistä todennäköisempi –  Museovirasto ei valita Helsinki Gardenista
 4. "Vaarallisempia ruokakaupat ovat" – Moni kuntosali pitää ovensa auki: Elixialla on nähty tammikuussa myös nousua kävijämäärissä
 5. Jättiremontti repii ydinkeskustan auki – Kaivokatu poikki autoliikenteeltä jopa kaksi vuotta: "Tämä toteutusvaihtoehto on vähiten huono"

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.