Lukijalta: Kiitos verkkokaupan ahkerille käsille

Kirjoittaja on tyytyväinen ruoan verkkokauppaan. Anneli Tuominen-Halomo

Tyytyväinen

Nimimerkki ”Eristetyt vanhukset” kirjoitti (HU 6.5.) kokemuksia ruoan verkkokaupasta. Onnekseni minulla on aivan toisenlaiset kokemukset maalis-huhtikuun ajalta tilaamistani ruokakaupan toimituksista.

On totta, että ruoan toimitus maksaa, mutta 70 täyttäneillä on mahdollisuus myös ilmaiseen toimitukseen toisia reittejä kuin nettitilaus suoraan ruokakaupan sivuilta. Niistä on moneen kertaan ilmoiteltu, joten niistä pitäisi jo olla tietoa kaikilla.

Minä olen aina saanut tuoreita tavaroita, ja viimeiset myyntipäivät ja parasta ennen päivät ovat olleet varmasti yhtä kaukana kuin itse kaupasta hakemissani olisivat olleet.

Kokemukset riippuvat tietenkin siitä, mistä kaupasta tavaraa hankkii, mutta käsittääkseni jokaiseen postinumeroon voi tilata tavaraa useammasta kuin yhdestä kaupasta.

Laatikoiden palauttaminen on myös onnistunut, varmistin asian kauppiaalta ja hän kertoi, että laatikot voi palauttaa seuraavan toimituksen yhteydessä, joten palautus lienee kauppakohtainen.

On selvää, että päiväkohtaiset alennukset menevät sivu suun, mutta eihän niitä itse hakienkaan saa jos menee vääränä päivänä kauppaan. Tietenkin, jos jaksaa juosta tarjousten perässä ja käydä kaupassa useasti, on mahdollista saada kaikki tarjousten edut hyväkseen.

Kuljetusmaksu kompensoituu kun turhat ostokset jäävät tekemättä.

Toimitusajat ovat venyneet, koska niin moni haluaa tuotteet suoraan kotiin toimitettuna, kaupan on ollut mahdoton ennakoida tulevaa tilannetta.

Olen huomannut, että monet heräteostokset ovat jääneet tekemättä, kun en itse vaella hyllyjen välissä, vaan mietin tarpeeni kotona, ja ne tuodaan kotiovelleni. Tätä kautta myös kuljetusmaksu kompensoituu mukavasti kun niin sanotut turhat ostokset jäävät tekemättä.

Kiitän ja kumarran niille ahkerille käsille, jotka tuotteeni keräävät, ja niille kuljettajille jotka sovittuna aikana ne perille tuovat!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Laivamatkustaja voi pian ostaa parkkipaikan etukäteen Helsingin satamasta
 2. Maskikauppa käy kuumana – Apteekit ja kaupat vakuuttavat maskien riittävän
 3. Saitko koronan salakavalan oireen? Älä viivyttele testiin menoa – ylilääkäri: "Altistuksia ehtii tulla enemmän"
 4. Helsinki ei ryhdy jakamaan ilmaisia kasvomaskeja – Myös HSL sysää vastuun matkustajille: "Lähtökohtaisesti se on matkustajan vastuulla"
 5. Tuoreen metroaseman halkeillut lattia uusittiin – liikenne avataan matkustajille torstaina
 6. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 7. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 8. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 9. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 10. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 11. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 12. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 13. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 14. Lukijalta: Esitys oppivelvollisuuden pidentämisestä on koulutusleikkaus Helsingille
 15. Kasvomaskit tulossa joukkoliikenteeseen: "Pakko vai suositus?" –  HSL aikoo reagoida nopeasti

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Kasvomaskit tulossa joukkoliikenteeseen: "Pakko vai suositus?" –  HSL aikoo reagoida nopeasti
 2. "Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun
 3. Saitko koronan salakavalan oireen? Älä viivyttele testiin menoa – ylilääkäri: "Altistuksia ehtii tulla enemmän"
 4. Yksi nainen yllätti Kaljakellunnassa – ulkomaalainen tapahtumasta: "There are so many of those... how funny!"
 5. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 6. Katastrofaaliselle hanhiongelmalle vaaditaan loppua – kaupunki:  "Alamme valmistella ratkaisua"
 7. T24: Tallinnassa avautuu viikonloppuna täysin uudenlainen konseptihotelli – Citybox-hotelli ei tarjoa asiakaspalvelua vaan edullista majoitusta
 8. Helsinkiin avataan ensi kesänä uusi kiinnostava ulkoilualue – "Sisäänkäynnistä tulee hieno"
 9. Kauppakeskusravintola yritti tarjota asiakkaille luksuslounasta – tätä ruokaa suomalaiset oikeasti halusivat
 10. Sofi Kallio, 26, siirsi koronan vuoksi unelmahäitään ja menetti täydellisen juhlapaikan – sormuksiin jäi väärä päivämäärä
 11. T24: Tallinnan sataman uudistunut D-terminaali avasi ovensa – Kahden vuoden remontti on vihdoin ohi
 12. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 13. Vakavien väkivaltarikosten määrä kasvoi rajusti Helsingissä – "Väkivallan käyttöön varaudutaan ja esimerkiksi teräasetta saatetaan kantaa mukana"
 14. Helsinki ei ryhdy jakamaan ilmaisia kasvomaskeja – Myös HSL sysää vastuun matkustajille: "Lähtökohtaisesti se on matkustajan vastuulla"
 15. Hus-pomolta kylmäävä laskelma: Tällä vauhdilla koronan toinen aalto iskee jo 2 viikon päästä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.