Lukijalta: Kiitos verkkokaupan ahkerille käsille

Kirjoittaja on tyytyväinen ruoan verkkokauppaan. Anneli Tuominen-Halomo

Tyytyväinen

Nimimerkki ”Eristetyt vanhukset” kirjoitti (HU 6.5.) kokemuksia ruoan verkkokaupasta. Onnekseni minulla on aivan toisenlaiset kokemukset maalis-huhtikuun ajalta tilaamistani ruokakaupan toimituksista.

On totta, että ruoan toimitus maksaa, mutta 70 täyttäneillä on mahdollisuus myös ilmaiseen toimitukseen toisia reittejä kuin nettitilaus suoraan ruokakaupan sivuilta. Niistä on moneen kertaan ilmoiteltu, joten niistä pitäisi jo olla tietoa kaikilla.

Minä olen aina saanut tuoreita tavaroita, ja viimeiset myyntipäivät ja parasta ennen päivät ovat olleet varmasti yhtä kaukana kuin itse kaupasta hakemissani olisivat olleet.

Kokemukset riippuvat tietenkin siitä, mistä kaupasta tavaraa hankkii, mutta käsittääkseni jokaiseen postinumeroon voi tilata tavaraa useammasta kuin yhdestä kaupasta.

Laatikoiden palauttaminen on myös onnistunut, varmistin asian kauppiaalta ja hän kertoi, että laatikot voi palauttaa seuraavan toimituksen yhteydessä, joten palautus lienee kauppakohtainen.

On selvää, että päiväkohtaiset alennukset menevät sivu suun, mutta eihän niitä itse hakienkaan saa jos menee vääränä päivänä kauppaan. Tietenkin, jos jaksaa juosta tarjousten perässä ja käydä kaupassa useasti, on mahdollista saada kaikki tarjousten edut hyväkseen.

Kuljetusmaksu kompensoituu kun turhat ostokset jäävät tekemättä.

Toimitusajat ovat venyneet, koska niin moni haluaa tuotteet suoraan kotiin toimitettuna, kaupan on ollut mahdoton ennakoida tulevaa tilannetta.

Olen huomannut, että monet heräteostokset ovat jääneet tekemättä, kun en itse vaella hyllyjen välissä, vaan mietin tarpeeni kotona, ja ne tuodaan kotiovelleni. Tätä kautta myös kuljetusmaksu kompensoituu mukavasti kun niin sanotut turhat ostokset jäävät tekemättä.

Kiitän ja kumarran niille ahkerille käsille, jotka tuotteeni keräävät, ja niille kuljettajille jotka sovittuna aikana ne perille tuovat!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut