Sanna Marin tahtoo punaiselle torille

MATKUSTUSRAJOITUSTEN helpottaminen oli välttämätöntä Sanna Marinille, joka ei ole päässyt pääministerivierailuille ulkomaille. Kun Ruotsi on edelleen pannassa, Sanna tähtää nostalgiamatkalle Moskovan Punaiselle torille, jossa hän kävi demarinuorten retkellä. Valkoiseen taloon häntä ei kutsuta, vaikka media onkin Sannan mielestä fake news.

*****

VERONKOROTUKSET kiihottavat liikenneministeri Timo Harakkaa (sd.), joka saa multikiksejä Finnwatchin 430-kampanjasta, joka väittää yrittäjien kiertävän veroja, vaikka ne maksavat kaikki säädetyt verot. Hei miettikää; veroja maksamattomat kansalaisjärjestöt ja verovapaa ay-liike syyttävät veroja maksavia yrityksiä veronkierrosta. Eivätkö ne häpeä!

Eivät!

*****

VIHREIDEN KÄSITYÖPIIRIT haluavat vallata Helsingin Lapinlahden mielisairaalan tilat veronmaksajien kustannuksella. Hoitamattomana hollitupana alueesta tulisi uusi Lepakko, joka sijaitsi hourulan naapurissa Ruoholahdessa. Rappioalkoholistien lepakkoluolaan majoittuivat vaihtoehtoryhmät, Radio Cityn toimitus, Aira Samulinin tanssikoulu ja moottoripyöräjengi. Kun Lepakko purettiin Nokian pääkonttorin tieltä, mesta siirtyi Wärtsilän satamahalliin, Nosturiin.

Nyt sekin on hävitetty ja Lapinlahti on tähtäimessä. Rappiolla on hyvä olla. Ei huolet paina. Anna meidän olla muiden kustannuksella!

*****

RAVINTOLOISSA ALKAA hillitön hintakilpailu asiakkaiden houkuttelemiseksi. Lounaan hinta laskee ja ravintoloiden kannattavuus ei kohene eikä alan työllisyys parane. Parhaiten pärjäävät etniset perheyrittäjät, jotka repivät tuloksen maahanmuuttajien selkänahasta.

*****

KORONAKAMMOSSA ostokset ja elintarvikkeet pakataan suojakalvoihin, kun ihmiset pelkäävät klähmijöitä, jotka mylläävät markettien vihannes- ja hedelmälaareja paljain käsin. Tästä päättelen, että pakkausfirmoilla menee hyvin ja niiden osakkeissa on nousuvaraa.

*****

KARANTEENIN jälkeen alkaa kesäloma eli pakollinen kotona oleminen jatkuu. Odotan kauhulla syksyä, jos joudun vaihtamaa Crocsit korkkareihin. Siinä voi tottumattoman nilkka nyrjähtää. Kun kohtaan asiakkaani pankissa maski kasvoilla, he uskovat, että ryöstän heidän rahansa.

Mari Skool on Helsingin Uutisten pakinan fiktiivinen kirjoittaja.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut