Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lukijalta: | "Pussinperällä" on upeaa asua

En voi olla ottamatta kantaa juttuun "Tämän kaltaisia pussinperiä ei tule tehdä lisää" (HU 16.9.) Helsingin upouusi asuinalue saa kritiikkiä, kaupunkiaktiivin mukaan "kattavia palveluita on turha odottaa, se on lähiö". Otsikossa on lainattu yhden henkilön negatiivinen lausahdus, eikä se edusta yleistä mielipidettä.

”Tämän kaltaisia pussinperiä ei tule tehdä lisää” – Helsingin upouusi asuinalue saa kritiikkiä, kaupunkiaktiivin mukaan kattavia palveluita on turha odottaa: "Se on lähiö"

Kerrokantasi-palvelun tulos ei myöskään kerro koko Kuninkaantammen väestön mielipidettä. Kerron nyt oman kantani yhtenä asukkaana. Kuninkaantammen ihanuus on sen kauniissa, rauhallisessa luonnossa, hyvien lenkkeily- ja hiihtomaastojen keskellä, kattavien, suurten kauppaketjujen läheisyydessä.

Kuninkaantammi on välttynyt saastuttavalta autoilulta, melulta ja huonolta ilmanlaadulta. Kuninkaantammesta ei saa koskaan tulla mitään autoilun mekkaa, vain ainoastaan asukaspaikat niitä haluaville. Raideliikennettä ei myöskään saa tulla rauhattomuuden välttämiseksi.

Kampaamo on Taidemaalarinkadulla ja myös kilometrin päässä. Jalkahoitolaan on 750 metriä kävellen. Lidliin ja S-marketiin on 750– 900 metriä, matkaa kävellen 7 minuuttia ja pyörällä 4. Kaivokselan Shellille noin 800–900 metriä siellä on McDonalds ym. Aina on myös mahdollisuus tilata sapuskat suoraan kotiovelle.

Jos ei viitsi tai jaksa kävellä, niin nousu bussiin 560 ja yksi pysäkki, niin olet perillä, tai kolme pysäkinväliä, niin olet Myyrmannissa ja sieltä löytyy joka lähtöön roinaa.

Voiko enää enempää vaatia? Olemmeko me jo niin minä-keskeisiä, ettei mikään riitä?

Kieltomerkki tai liikennevalo ei autoilijoita pitele – Helsinki pohtii jopa puomeja luvattomalle oikoreitille

Kuninkaantammessa on koulu keskeisellä paikalla ja hyvin perheitä ajateltu. Ainoa asia, jota toivoisi, olisi apteekki.

Helsinkiin aukesi ilman myyjää toimivia ruokakauppoja – tämä summa oltava tilillä, jotta kylmäkaapin oven saa auki

Kuninkaantammi on ihana saareke lähellä Helsingin keskustaa. Täytyisi ehdottomasti suunnitella lisää vastaavanlaisia alueita. Täällä pussinperällä on upeaa asua ja toivottavasti aluetta ei pilata.

Yksi urbaaneista