Lukijalta: | Raidejokeri pilaa Pirkkolan

Raidejokeri puhuttaa, piinaa ja maksaa aivan järjettömästi.

Älyttömiä tapahtumia rakentamisessa ollaan saatu seurata täällä Pirkkolassa aitiopaikalta jo muutama vuosi. Vedet ovat valloittaneet ja pilanneet kellareita, asvalttia on valettu ja hetken päästä purettu, kun jotain on unohtunut sen alta!

Urakka on nyt loppusuoralla tässä meidän kulmilla Pirkkolan- ja Pirjontiellä, mutta nyt tämä yli 80-vuotias omakotialue tuhotaan.

Joku tai jotkut, en tiedä ketkä, ovat päättäneet, että Pirjontie suljetaan ajoneuvoliikenteeltä. Tie, joka on alun alkaen suunniteltu alueen pääväyläksi: leveä, kunnon jalkakäytävät molemmin puolin ja niiden lisäksi leveät nurmialueet ennen tonttien pensasaitoja – eli hyvä näkyvyys.

Nyt kaikki liikenne ohjautuu pakosta kapeille, kaartuville, tonttien pensasaitojen reunustamille kaduille. Näille kaduille pysäköidään myös niiden tonttien omistajien autoja, joilla ei ole pihoilla autopaikkoja.

Kuorma-autojen ja rekkojen liikennöinti ei enää näillä kulmilla onnistu, kun Pirkkolantie on raidejokerin myötä kaventunut ja omakotialueelta sille tulevat isot ajoneuvot eivät pysty 90-asteen kulmasta sille kääntymään. Suunnittelijat, tervetuloa kokeilemaan!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut