Lukijalta: | Kuka puolustaa köyhiä?

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti joulukuussa leikata Helsinki-lisän ja monien perheiden tulot alenevat. Vasemmistoliitto ei hyväksynyt tätä leikkausta ja samoin muutama pieni puolue.

Helsingissä on valtavasti köyhiä perheitä, köyhiä eläkeläisiä, köyhiä yksinhuoltajia, köyhiä pitkäaikaissairaita ja köyhiä nuoria ihmisiä jotka voivat huonosti. Kuka ajaa näiden ihmisten asiaa?

Meillä Helsingissä on sellainen kaupunginvaltuusto missä ei tunnuta ajavan millään tavalla heikossa asemassa olevien ihmisten asiaa.

Joka vuosi eriarvoisuus lisääntyy ihmisten kesken niin Helsingissä kuin myös koko Suomessa. Hurstin leipäjonossa on joka ikinen arkipäivä satojen metrien jono kun köyhät ihmiset joutuvat hakemaan jokapäiväisen leipänsä – kun heillä ei ole rahaa ruokaan.

Suomen sosiaaliturva on saanut arvostelua siitä, että se on liian matala ja se ei riitä normaaliin elämiseen.

Maailman suurimmissa kaupungeissa rikkaat ihmiset asuvat turva-aitojen takana suojassa kun köyhiä ihmisiä on niin valtavan paljon ja rikollisuus lisääntyy kun köyhillä ei ole rahaa juuri mihinkään. Toivottavasti näin ei tule käymään meillä Helsingissä.

Se on ihan selvä asia, että jokainen ihminen voi paljon paremmin meillä Suomessa ja myös Helsingissä, kun on vähemmän niitä ihmisiä, jotka voivat huonosti meidän yhteiskunnassamme.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut