Helsingin Uutiset uutisoi, että vegaanille löytyy valinnanvaraa kaupoissa (HU 8.–9.5.). Suomen pääkaupungin herkkukauppaa pitäisi parantaa ja monipuolistaa kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden palvelemiseksi.
Vielä 2000-luvulla asioin Helsingin keskustan Stockmannin Herkussa kolme kertaa viikossa. Nyt Food Market Herkussa enää pari kertaa kuukaudessa.
Olen ollut Lidlin uskollinen kanta-asiakas vuodesta 2002 alkaen. Olen keskittänyt luomuostokseni Graniittitalon Lidliin.
Olen surullisena seurannut kuinka Vantaan Jumbon, Turun ja Tampereen Food Market Herkut lopetettiin.
Turun Food Market Herkku muuttui S-marketiksi ja Tampereen K-Supermarketiksi. Jotta Helsingin Stockmannin ruokapuodille ei käy köpelösti, tarvitaan muutoksia.
Toivoisin Helsingin keskustan Stockmannille tai Sokokseen Sokos Herkkua kuten Pohjois-Suomen paras ruokakauppa Oulun Valkean Sokos Herkku.
Herkkukauppaan voisi ottaa mallia Pietarin ylellisestä Jelisejevin herkkukaupasta tai Euroopan parhaimmasta tavaratalosta Berliinin KaDeWesta.
Näin pääkaupunkimme laadukas herkkukauppatarjonta monipuolistuisi ja tulisi edustavaksi sekä yhdeksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä.