Lukijalta: | Kuntavaalit – pormestarivaalit

Helsinkiläiset valitsivat 2017 äänivyöryllä Jan Vapaavuoren pormestariksi, koska hän oli osoittanut rohkeutta kuunnella helsinkiläisten ääntä Guggenheimin taidemuseofarssissa.

Paljon oli rahaa palanut, paljon säästyi. Vapaavuoren halusimme pitämään kiinni kukkaronnyöreistä. Vaan kuinka sitten kävikään! Vuonna 2019 alkoi raidejokerin rakentaminen, vaikka matkan Itäkeskuksesta Espoon Westendiin hoitaa nopeammin bussi 550. Kallioita on räjäytelty, luontoa raiskattu, eikä loppua näy. Kukaan ei tiedä, mitä tämä älyvapaaksi jo todettu jokerirata tulee maksamaan.

On kuin Helsingin päättäjät eivät olisi koskaan kuulleetkaan sähköbusseista, joilla matka olisi sujunut vihreitäkin miellyttäen ja rahaa säästäen. Rahalla olisi voinut palauttaa yli 70-vuotiaiden päiväaikaisen alennuskertalipun. Sen edun poisti kokoomuslainen HSL:n pomo ennen kuin lähti eläkkeelle!

Eva Redelinghuys, Herttoniemi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut