Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lukijalta: | Radion sinfoniaorkesteri ei unohtanut sinkkuja

Mikael Sund harmitteli Lukijan areenalla (HU 1.9.), että Radion sinfoniaorkesteri myi konsertteihinsa lippuja vain pariskunnille.

Väite oli virheellinen, sillä lippuja oli tarjolla yhtä lailla myös yksin konserttiin tuleville kuulijoille. Paikkoja oli myynnissä kaikissa kategorioissa ja samoin alennuksin (eläkeläinen, opiskelija) kuin paripaikkoja. Yksittäisiä paikkoja oli myös tarjolla suhteessa saman verran kuin normaalitilanteessa yksittäisiä lippuja ostetaan.

Myynnissä oli yhteensä reilut 200 paikkaa eli alle 15 prosenttia salin kapasiteetista, jolloin sekä yksittäisten että paripaikkojen kokonaismäärä jäi hyvin pieneksi. Paripaikkoja myymällä kokonaiskapasiteettia saatiin hieman kasvatettua.

Iloisin uutinen on kuitenkin se, että rajoituksia ollaan lieventämässä ja pystymme avaamaan myyntiin lisää paikkoja syys- ja lokakuun konsertteihin. Samalla käynnistämme lipunmyynnin myös RSO-festivaalille, jota vietetään 15–29. lokakuuta.

Tuula Sarotie,

intendentti,

Radion sinfoniaorkesteri