Lukijalta: Mihin aikuisten menopaikat hävisivät Helsingistä?

Vanhan kellari on monen vuosikymmenen sukupolvikokemus. Kuvan vuodelta 1975 otti Kari Hakli. Paikalla toimii nykyään ravintola Helsinger. Sisäänkäynnin paikkaa on vaihdettu. Helsingin kaupunginmuseo

Kun ravintolarajoituksia jossain vaiheessa puretaan, Helsingissä ei ole enää yhtään aikuisille tarkoitettua menopaikkaa. Olen päässyt tansseihin viimeksi vuosia sitten Wanhan kellarissa. Sitä ennen kiinni meni Maestro. Ennen tanssiravintoloita oli paljon.

Viimeinen toivo on Ravintola Kaisaniemi, joka sai uuden omistajan. Olen kuitenkin kuullut, että sen tanssilattia hävitetään.

Laivoilla on tullut joskus käytyä tanssimassa, mutta entäs jos haluaisin vain käydä piipahtamassa ravintolassa. Tarjolla on ainoastaan kaljapaikkoja.

Olen 67-vuotias, mutta en haluaisi mennä senioritansseihinkaan.

Kun puhutaan ihmisten kunnosta, niin kyllähän tässä rapistuu. Kävele nyt sitten vain pitkin poikin katuja ja metsiä. Tuntuu, että meille on vain museoita tarjolla.

Mummo

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut