Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Julkisissa ikärasismia

Ei tietysti saisi yleistää, mutta voittopuolisesti ajotyyli on näillä HSL-alueen kuljettajilla todella nykivä ja vauhdikas.

Varsinkin vanhukset ja erityisesti naiset tuntuvat ärsyttävän. Ovat hitaita ja varovaisia. Kaikilla vain kun ei ole autoa ja asioilla on käytävä.

Ei tulisi mieleenkään, että matkustajana odottaisi bussin pysähtyvän tai hiljentävän ennen kun nousee ovelle. Silloin jäät kyllä ovien väliin tai autoon.

Ongelmana on myös nämä keskioven kautta tulevat rollaattorilla liikkuvat. Kun on niin epäselvää tämä maksaminen. Joku kuski huutaa maksamaan ja joku lähtee niin, ettei ehdi edes lukitsemaan apuvälineensä. Tiedän usean jotka eivät vaan maksa, koska kuljettaja ei odota että pääsee takaisin paikalle vaan lähtee. Selvät ohjeet sekä kuljettajille että matkustajille olisivat tarpeen.

On ouppua että ajotavat olisivat parantuneet, ne ovat huomattavasti huonontuneet.

Ei tämäkään 78-vuotias mene bussiin kuin aivan pakosta ja silloinkin tuskanhiki otsalla. Meillä on isosti ikärasismia yleisten kulkuneuvojen käyttäjiä kohtaan.

78 v. autoton mummo