Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lukijalta: | Vanhemmat, tiedättekö, mitä nuorenne tekee iltamyöhään?

Olen jo useamman vuoden ihmetellyt, miksi nuoret tulevat iltamyöhään koulun pihalle häiriköimään. Nyt varsinkin, kun ilmat ovat lämmenneet, niin nuoriso on iltaisin ulkona myöhempään. Omituisinta siinä on se, että melkein aina noin kello 22 koulun pihalle alkaa valua porukkaa metelöimään. Pelataan koripalloa ja ajellaan prätkillä ympäri koulun pihaa keskiyöhön asti. Huudatetaan musiikkia samalla, kun palloa pompotetaan ja paiskitaan sitä koriin (ja sen viereen, niin että rakenteet kolisevat).

Touhu alkaa suorastaan raivostuttaa, miten tuon ikäiset saavat vanhempiensa luvan olla noin myöhään ulkona. Kyse on kumminkin alaikäisistä lapsista.

Luulisi, että nuorilla on kotiintuloon määritellyt ajat. Lluulisi, että vanhempien pitää päästä myös nukkumaan, jotta pääsee aamulla töihin. Vai eivätkö vanhemmat enää välitä?

Sopii lähteä katsomaan lähikoulun pihalle kello 22 jälkeen, löytyykö oma nuori sieltä. Jo kaupungin järjestyssäännöissä on mainittu häiritsevästä metelöinnistä, joka on kiellettyä. Valitettavasti asun tällaisen koulun välittömässä läheisyydessä ja näen ja kuulen tämän joka ikinen ilta.

Väsynyt vuorotyöläinen