Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL:n palvelupiste muuttaa rautatieaseman länsisiipeen

HSL:n Rautatientorin palvelupiste muuttaa päärautatieaseman länsisiipeen. Nykyinen palvelupiste Kompassitasanteella sulkeeovensa muuton vuoksi 4. maaliskuuta kello 17. Uusi palvelupiste, joka sijaitsee rautatieaseman länsisiiven katutasossa samalla käytävällä HSL:n tarkastusmaksutoimiston, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa, aukeaa 5. maaliskuuta kello 7.30.

Uuden pisteen käyntiosoite on Elielinaukio 3, palvelupisteeseen pääsee Elielinaukion puolelta aukion eteläpäässä sijaitsevan asemalaitureille vievän käytävän kautta. Asemalaitureilta katsoen käytävä sijaitsee raiteen 11 tuntumassa.

Palvelupiste on myös muuton jälkeen auki arkisin kello 7.30–19. Lauantaisin ja sunnuntaisin piste palvelee kello 9.30–17 eli se avaa ovensa puoli tuntia aikaisemmin kuin nykyään ja palvelee iltaisin kaksi tuntia nykyistä pitempään.

OsastojohtajaMari Flink HSL:stä sanoo, että lippuihin ja muihin joukkoliikenteeseen liittyvien asioiden hoitaminen ei enää nykyään välttämättä edellytä käyntiä palvelupisteessä, vaan niitä voi hoitaa myös verkossa, mobiilisti ja lippuautomaatilla.

– Seikka on otettu huomioon myös uudessa palvelupisteessämme. Asiakasneuvojien työhön kuuluu jatkossa entistä enemmän se, että he opastavat asiakkaitamme käyttämään palvelukanavistamme sitä, joka on kuhunkin tilanteeseen nopein ja käyttökelpoisin, Flink kertoo tiedotteessa.

Hän myös sanoo, että joukkoliikenteen asiakkaat hyötyvät siitä, että HSL:n, VR:n ja Helsingin kaupungin matkailuinfon tilat sijaitsevat lähellä toisiaan.

Pasilan ja Itäkeskuksen HSL:n palvelupisteet jatkavat toistaiseksi entisillä paikoillaan ja entisin aukioloajoin.