Uudistunut Mäkkäri aukesi Helsinkiin – "Vanhin McDonald’s-ravintola Suomessa"

Forumin katutason McDonald’s-ravintola avautui uudistettuna 21. helmikuuta. Ravintola oli suljettuna kuukauden ajan mittavan remontin vuoksi. Ravintolaan on remontin yhteydessä asennettu uudet digitaaliset tilauskioskit, ja ravintolasali on saanut täysin uuden ilmeen, kerrotaan tiedotteessa.

Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan tiedotteen mukaan jatkossa aina heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

– Forumin katutason ravintola on vanhin McDonald’s-ravintola Suomessa ja se on palvellut asiakkaitamme jo lähes 35 vuotta. Digitaaliset tilauskioskit ja pöytiintarjoilu ovat saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta, kertoo McDonald’s Suomen toimitusjohtaja Olli Johansson tiedotteessa.

Forumin katutason McDonald’s-ravintola avasi ovensa 4. huhtikuuta 1985. Uudistuksen myötä Forumin katutason McDonald’siin palkataan 10 uutta työntekijää.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut