Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Weekend Festivalin uusi paikka paljastetaan ensi viikolla – "Sijainti on Helsingissä" – keikalle tulossa myös Asap Rocky, Kygo ja Iggy Azalea

Tulevana kesänä jälleen järjestettävä Weekend Festival on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Festivaalin uutta sijaintipaikkaa Helsingissä ei vielä ole julkistettu, mutta festivaalin viestinnästä vastaavan Tomi Lindblomin mukaan uusi sijaintipaikka on tarkoitus julkistaa ensi viikon alussa.

– Festivaalin uusi sijaintipaikka on Helsingissä, Lindblom ilmoittaa.

Ensimmäistä kertaa vuonna 2012 Espoon Luukissa järjestetty tapahtuma on vaihtanut tapahtumapaikkaa useamman kerran. Useampi vuosi vierähti Helsingin Kyläsaaressa, vuonna 2018 tapahtuma järjestettiin Hietaniemessä ja viime vuonna Suvilahdessa.

Viime kesän festarin jälkeen nousi esille myös vaihtoehto, että festivaali jättäisi Helsingin ja siirtyisi peräti Hämeenlinnaan tai Hyvinkäälle

Nyt tilanne siis kuitenkin on se, että festari jatkaa Helsingissä, tapahtuma-aika on 7.–8. elokuuta. Artisteista on julkistettu esimerkiksi Asap Rocky, Kygo, Adam Beyer ja Iggy Azalea. Asap Rocky tunnetaan rap-artistina, Kygo on norjalainen dj-tuottaja. Teknon ystävät tuntevat ruotsalaisen teknotuottaja-dj Adam Beyerin. Australialainen räppäri Iggy Azalea saapuu Suomeen ensi kertaa.

Festivaalin tiedotteen mukaan yhdysvaltalainen Asap Rocky julkaisi debyytti-mixtapensa Live. Love. A$AP vuonna 2011. Vuonna 1991 syntynyt norjalainen Kygo nousi maailmanmaineeseen vuonna 2013 tehtyään remixin Ed Sheeranin kappaleesta I See Fire Tiedotteen mukaan Kygosta tuli vuonna 2015 nopeiten yli miljardi striimausta Spotifyssa kerännyt artisti. Kesäkuussa 2016 näiden striimausten määrä ylitti jo kahden miljardin rajan.

Festivaalin artisteista julkistettiin myös tuottajakolmikko Meduza, Tungevaag & Raaban -kaksikko sekä räppäri Don Toliver ja kosovolaislähtöinen DJ Regard. Kotimaisista artisteista julkistettiin JVG ja Etta. Weekend Festival julkistaa lisää artisteja kevään aikana.