Kansallisteatteri myy puvustonsa aarteita – "Toivomme, että vaatteet päätyvät niitä arvostaville"

Kansallisteatterin puvuston aarteita on myynnissä kirpputoritapahtumassa Pienen näyttämön lämpiössä tiistaina 18. helmikuuta kello 13 ̶ 19.

Kansallisteatterin peruskorjaus on alkamassa tämän vuoden aikana. Puvusto on tehnyt mittavan inventaariotyön, sillä varastotilat pienenevät jatkossa huomattavasti.

Osa historiallisesti merkittävistä vaatteista lahjoitetaan Teatterimuseolle, osa pukusuunnittelijoille.

– Meillä on Kansallisteatterissa tahto tehdä töitä kestävän kehityksen periaatteella. Kierrätämme mahdollisimman paljon käyttövaatteita uusiin produktioihin. Nyt myyntiin tulee vaatteita, kankaita, hattuja ja kenkiä, jotka eivät välttämättä enää ole edelleen muokattavissa tai jotka on tehty tarkasti johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Toivomme, että aarteet päätyvät niitä arvostaville, puvuston päällikkö Heli Hynynen toteaa tiedotteessa.

Sisäänkäynti kirpputoritapahtumaan on Pienen näyttämön yleisöovista, jotka avataan tiistaina kello 13. Maksuvälineinä käyvät käteinen, Mobilepay ja korttimaksu.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut