Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Silmitön tuho! Uuden leffateatterin seinään iskettiin 20 nyrkinkokoista reikää Helsingissä

Elokuvateatteri Cinamonin ulkoseinät ovat joutuneet rajun ilkivallan kohteeksi Triplan kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Elokuvateatterin ohi kulkevan käytävän seinään on puhkaistu noin 20 nyrkinkokoista reikää. Lisäksi lattianrajassa on isompia halkeamia.

Kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäen mukaan ilkivalta Triplassa on harvinaista.

– Jotain pientä ilkivaltaa tapahtuu aina ja tehtävämme on korjata paikat heti, jos tällaista tapahtuu. Myös viidennen kerroksen seinän vauriot tullaan korjaamaan. On tietysti ikävää, että tällaista tapahtuu.

Kivimäki ei kommentoi, onko tekijöitä tavoitettu.

Cinamon Tripla avattiin viime syksynä. Tammikuussa Helsingin Uutiset kertoi, että elokuvateatterin aulasta on tullut nuorten suosittu hengailupaikka

Cinamonin teatteripäällikkö Mikko Miettinen sanoo, ettei hän tiedä, mistä reiät ovat syntyneet.

– Käytävä on kauppakeskuksen aluetta ja siinä on penkkejä. Tuskin reiät ovat istuskelusta tulleet. Seinän materiaali näyttää aika huokoiselta.

Miettinen sanoo, että käytävän valvonta kuuluu kauppakeskukselle.

– Meillä ei ole kameravalvontaa sinne. Teatterin sisäpuolella ei ole ollut ilkivaltaa. Olemme päässeet vähällä.

Osa Triplan ruokakaupoista ja hotelli ovat auki läpi vuorokauden. Myös junaliikenne tuo väkeä öiseen aikaan.

– Tripla on turvallinen paikka ja sen eteen tehdään töitä jatkuvasti. Kauppakeskuksessa on järjestyksenvalvojia päivällä ja yöllä ja kiinteistö on hyvin vartioitu, Kivimäki sanoo.