Itis sai uuden kauppakeskusjohtajan – näitä muutoksia on luvassa jo keväällä

Kauppakeskus Itikseen avataan keväällä muun muassa uusi Eatis-ravintolamaailma, jonka ravintolat monipuolistavat kauppakeskuksen ravintolatarjontaa tuomalla Itikseen uusia makuja maailmalta.

Itiksen kauppakeskusjohtajana juuri aloittanut Christoffer Jansén, 48, näkee Itiksen tulevaisuudessakin kohtaamispaikkana, jossa viihdytään ja vietetään aikaa.

– Itiksellä on tulevaisuudessa entistä vahvempi rooli itäisen Helsingin kaupunkikeskuksena, jonka vetovoima ulottuu myös laajemmalle alueelle, Jansén summaa tiedotteessa.

Yli kolmentoista ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen Jansén palasi Suomeen, kun hänet nimitettiin Itiksen kauppakeskusjohtajaksi tammikuussa.

Jansén on pitkän linjan retail-osaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa vähittäiskaupan parissa Suomen lisäksi Sveitsissä, Venäjällä ja Kuwaitissa.

Retail-alan pitkä kokemus on tuonut Jansénille selkeän näkemyksen kivijalkaliikkeiden merkityksestä vähittäiskaupassa.

– Olen innoissani, että pääsen luotsaamaan vahvan historian omaavaa Itistä uudelle vuosikymmenelle, kertoo Jansén tiedotteessa.

Jansén näkee, että modernin kauppakeskuksen on tarjottava kuluttajien toivomien tuotteiden ja palveluiden lisäksi myös viihtyisä miljöö.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut