Kuvat: Helsinkiläishotelli hurahti – sisusti huoneitaan Marimekko-kodeiksi

Jukka Hämäläinen

Kluuvin Glo-hotellin huoneista kuusi on toteutettu nyt Marimekko-henkisesti. Huoneet on sisustettu kuvitteellisten helsinkiläisten "kodeiksi". Seinillä on myös Helsingistä otettuja kaupunkivalokuvia.

– Koska kierrättäminen ja ekologisuus ovat meille vahvoja arvoja, olemme hyödyntäneet sisustuksessa myös vanhoja kalusteita uudelleen verhoiltuina, hotellinjohtaja Tom Strandberg kertoo.

Studio-luokan huoneet on ketjun mukaan luotu urbaanien nautiskelijoiden tukikohdiksi.

– Haluamme olla elämysten ytimessä – sekä sijaintimme puolesta, että tuottamalla asiakkaillemme yllätyksellisiä ja persoonallisia asiakaskokemuksia, Strandberg sanoo.

Uusi huoneluokka on jatkoa kahden vuoden takaiselle kampanjalle, jossa GLO Hotels sisusti valikoiman Luxe-huoneitaan Marimekolla Tasaraita-kuosin juhlavuoden kunniaksi.

– Taannoiset Marimekko-teemahuoneet saivat positiivista huomiota ja meille tuli niistä paljon kyselyjä. Tuolloin huoneeseen pääseminen oli kuitenkin tuurista kiinni. Marimekko-teemaan pukeutuvat studiot ovat Luxea ylempi huoneluokka, joka on varattavissa.

Strandberg uskoo, että tulevaisuudessa hotellien ja sisustustalojen välillä tehdään yhteistyötä yhä enemmän.

– Mikäpä olisi parempi paikka tutustuttaa vieraita suomalaiseen designiin kuin hotellihuone, jossa voi päästä asiakkaan iholle esittelemällä tuotteita käytännössä, Strandberg pohtii.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut