Ihmisten keho ja ääni salataan uudessa sarjassa – kuka on Heinäseiväs, kuka Alien?

Hevonen, (ylärivi vas.) Ampiainen, Kisu, Shamaani, Peacock, Alien, Leijona, Söpö (alarivi vas.) Dragon, Heinäseiväs, Kana ja Pupu. MTV3

toimitus

MTV3-kanavalla alkaa uusi Masked Singer Suomi -ohjelmasarja 14. maaliskuuta. Ile Uusivuoren juontamassa ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat, kerrotaan tiedotteessa. Ohjelma perustuu eteläkorealaiseen formaattiin.

Masked Singer Suomessa esiintyy 12 suomalaisten tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Arvuuteltavat henkilöt on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. Naamioiden takana on tunnettuja ihmisiä, jotka ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä, kerrotaan tiedotteessa.

Arvuuteltavat henkilöt ovat piiloutuneet seuraavien nimien taakse: Hevonen, Ampiainen, Kisu, Shamaani, Peacock, Alien, Leijona, Söpö, Dragon, Heinäseiväs, Kana ja Pupu. Ohjelman vakiopanelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Ohjelmassa nähdään myös vierailevia panelisteja.

Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut