Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24: Koronavirusuhka tehostaa siivousta Tallinnan-laivoilla – "Laivallamme on aina mukana sairaanhoitaja"

Tallinnaan matkustajia kuljettavat laivayhtiöt ovat varautuneet koronavirukseen tehostetuilla siivousohjelmilla ja hyvällä käsihygienialla. Kiinalaisia matkustajia kulkee paljon myös Helsinki-Tallinna-reitin laivoilla. Tammi-helmikuun vaihde on kiinalaismatkailijoiden osalta hiljainen sesonki Tallinnan laivoilla, sillä kiinalainen uusi vuosi on jo ohi, kertoo Tallinna24-sivusto

Kiinan kansalaisilleen tällä viikolla asettamat matkustusrajoitukset ovat aiheuttaneet joitakin peruutuksia laivoille.

– Meillä on tullut matkustusrajoitusten takia joitakin peruutuksia sekä Helsinki-Tukholma- että Helsinki-Tallinna-reitille. Yhteensä peruutukset koskevat muutamaa tuhatta kiinalaismatkustajaa, Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo.

Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen puolestaan sanoo, että heidän siivousohjelmassaan on näin alkuvuonna huomioitu tartuntatautien torjunta.

– Laivallamme on aina mukana sairaanhoitaja, joka ottaa kantaa akuuttiin hoidon tarpeeseen tai mahdollisiin lisätoimiin, Keronen kertoo.