T24: Koronavirusuhka tehostaa siivousta Tallinnan-laivoilla – "Laivallamme on aina mukana sairaanhoitaja"

Tallinnaan matkustajia kuljettavat laivayhtiöt ovat varautuneet koronavirukseen tehostetuilla siivousohjelmilla ja hyvällä käsihygienialla. Kiinalaisia matkustajia kulkee paljon myös Helsinki-Tallinna-reitin laivoilla. Tammi-helmikuun vaihde on kiinalaismatkailijoiden osalta hiljainen sesonki Tallinnan laivoilla, sillä kiinalainen uusi vuosi on jo ohi, kertoo Tallinna24-sivusto

Kiinan kansalaisilleen tällä viikolla asettamat matkustusrajoitukset ovat aiheuttaneet joitakin peruutuksia laivoille.

– Meillä on tullut matkustusrajoitusten takia joitakin peruutuksia sekä Helsinki-Tukholma- että Helsinki-Tallinna-reitille. Yhteensä peruutukset koskevat muutamaa tuhatta kiinalaismatkustajaa, Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo.

Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen puolestaan sanoo, että heidän siivousohjelmassaan on näin alkuvuonna huomioitu tartuntatautien torjunta.

– Laivallamme on aina mukana sairaanhoitaja, joka ottaa kantaa akuuttiin hoidon tarpeeseen tai mahdollisiin lisätoimiin, Keronen kertoo.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut