Kova veto: Finnair peruu Kiinan-lentonsa, osan liki kahdeksi kuukaudeksi

Finnair tiedottaa peruneensa Manner-Kiinan lennot seuraavasti: Pekingin- ja Shanghain-lennot 6.–29. helmikuuta sekä Guangzhoun-, Peking Daxingin- ja Nanjingin-lennot 5. helmikuuta–29. maaliskuuta. Finnairin lennot Hongkongiin jatkuvat normaalisti.

– Olemme analysoineet huolellisesti koronavirustilanteesta saatavilla olevat tiedot ja tilanteen vaikutuksen Kiinan lentomatkustukseen. Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta harmista ja teemme parhaamme, jotta siitä aiheutuisi sinulle mahdollisimman vähän haittaa, kerrotaan tiedotteessa.

Tiedotteessa ilmoitetaan myös, että Finnair on henkilökohtaisesti yhteydessä heihin, keitä peruutukset koskevat, tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Jos lento on peruttu, voi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista: Voi muuttaa lentopäiväänsä niin, että matkustus on ennen 6. helmikuuta. Voi siirtää matkansa ajankohtaa niin, että paluupäivä on viimeistään 31. toukokuuta.

Finnair tiedottaa tekevänsä parhaansa reitittääkseen asiakkaansa kohteeseen. Käyttämättömästä lentolipusta tai sen osasta voi hakea hyvitystä, samoin kuin etukäteen maksetuista lisäpalveluista. Finnair myös pahoittelee tiedotteessa, että heidän asiakaspalvelunsa on ruuhkautunut.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut