Triplan uusi hotelli avautuu tänään – "Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti"

Sokos Hotel Tripla avautui 13. tammikuuta. Aapo Siippainen

Klaus Nurmi

Pasilan kauppakeskus Triplaan rakennettu uusi hotelli avataan tänään maanantaina.

Sokos Hotels -ketjuun kuuluvassa hotellissa on 14 kerrosta ja 430 huonetta. Lisäksi siinä on jaettavia ja yhdisteltäviä kokous- ja juhlatiloja.

Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom toteaa tiedotteessa, että kysyntä uuden hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova ja varausaste on ylittänyt odotukset.

– Kokonaan uuden hotellin avaaminen Helsingissä on merkittävä hetki Sokos Hotels -ketjulle ja matkailunäkökulmasta myös koko kaupungin kehitykselle. Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti, Engblom toteaa.

Hotelli sijaitsee Pasilan aseman yhteydessä joten siihen pääsee Kehärataa pitkin. Se on myös tapahtumien, konserttien ja messujen solmukohdassa. Triplan alueelle odotetaan vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää.

Yhtenä erikoisuutena on kylähengen tuominen esiin hotellissa. Kokoustilat on nimetty yhdentoista kylän mukaan.

Aiheeseen liittyvää

  1. "Tuukka on täpinöissään" – Triplan ensimmäiset asukkaat muuttavat tänään
    30.12.2019 6:55
  2. Triplassa toimii taidegalleria, jonka ideaa omistaja on saanut selittää kävijöille – "Kiireen keskellä ihmisiä hetkeksi pysäyttävä asia"
    7.12.2019 19:35

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut