"Tuukka on täpinöissään" – Triplan ensimmäiset asukkaat muuttavat tänään

Ensimmäiset Triplan asukkaat muuttavat maanantaina YIT:n rakentamaan Fredika-taloon, joka valmistuu ensimmäisenä neljästä Triplan asuinkerrostalosta.

– Muuttaminen jännittää, koska tämä on ollut meille pitkä projekti. Triplaan muuttoa on suunniteltu kaksi vuotta, kertoo Anne-Marie Hakkarainen

Anne-Marie ja Tuukka Hakkarainenkävivät tutustumassa Triplaan vielä rakenteilla olevaan kerrostaloon sisustettuun malliasuntoon ja myös omaan tulevaan asuntoonsa elokuussa.

– Toki olemme myös innoissamme. Tuukka on täpinöissään, kun pääsemme vihdoin muuttamaan uuteen asuntoon.

Muuttomatkasta ei tule pitkä, sillä Hakkaraisten kolmihenkinen perhe on asunut vuoden verran väliaikaisasunnossa Länsi-Pasilassa. Sinne he muuttivat Sipoosta. Muutosta on muutenkin tulossa suhteellisen helppo.

– YIT ilmoitti meille, että he maksavat muuttopalvelun siitä eteenpäin, kun olemme saaneet muuttolaatikkomme ja muut tavaramme toimitettua uuden talon pihaan. Eli sieltä eteenpäin muuttopalvelu muuttaa kaikki laatikot ja vähät huonekalumme sisään. Kätevä järjestely, ei tule ryysistä, kuten voisi olla, jos kaikki siellä omatoimisesti samaan aikaan muuttaisivat, Anne-Marie Hakkarainen jatkaa.

Asukkaiden muutot on porrastettu pitkin päivää, osan muutto on seuraavana päivänä eli uudenvuodenaattona 31. joulukuuta.

Hakkaraisilla ei ole kovin paljon huonekaluja muutettavana, koska uuteen asuntoon hankitaan uusia huonekaluja.

– Sisustus menee aika lailla uusiksi. Kiva nähdä miten asunnosta tulee oman kodin näköinen sisustamalla. Muuttoauton kyytiin Länsi-Pasilasta uuden asuntomme pihaan mahtuu varmasti kaikki tavaramme kerralla.

Hakkaraisten asunto sijaitsee 10. kerroksessa. Yläpuolella on yksi asunto ja 12. kerroksessa kattoterassi ja saunaosasto.

– Tupaantuliaiset aiomme järjestää, niitä tulee olemaan ilmeisesti useammat. Tupareita on meiltä jo kyseltykin, voi olla että kaikki eivät mahdu samaan aikaan.

Kymppikerroksen asunnosta on huikeat näkymät etelän ja idän suuntaan.

– Odotan, miltä ikkunoista näyttää ulos illan pimetessä ja miltä aamun valjetessa, Anne-Marie Hakkarainen sanoo.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut