Näin HSL liikennöi uudenvuodenaattona – Kansalaistorin juhla sulkee Eteläisen Mannerheimintien kello 22 alkaen

L-juna kulkee normaalia pidempään ja metro ja kehäradan lähijunat kulkevat noin kello 2.30 asti uudenvuoden yönä. Sauvo Jylhä

toimitus

Uudenvuodenaattona tiistaina 31. joulukuuta HSL:n joukkoliikenteen lähdöt ajetaan perjantain aikataulujen mukaan. Liikenteessä on myös lisäliikennettä tietyillä bussilinjoilla. Myös L-juna kulkee normaalia pidempään ja metro ja kehäradan lähijunat kulkevat noin kello 2.30 asti.

Metron liityntälinjoilla liikenne kuitenkin loppuu normaalien perjantaiaikataulujen mukaan. Poikkeuksena linja 84, jolla on lisälähtöjä suunnalle Herttoniemestä Laajasaloon.

Kansalaistorilla järjestettävän uudenvuodenvastaanoton takia eteläinen Mannerheimintie on suljettu noin kello 22–01.30 välisen ajan liikenteeltä, mikä aiheuttaa poikkeusreittejä myös joukkoliikenteeseen.

Elielinaukion bussit lähtevät tällöin Mäntymäen kentältä ja Kampista lähtevillä Mannerheimintien suunnan bussilinjoilla sekä raitiolinjoilla 4 ja 10 on käytössä Töölön läpi kulkeva poikkeusreitti.

Poikkeuksien lähdöt, pysäkit ja reitit ovat saatavilla Reittioppaassa, kun valitsee toivotun reitin lisäksi poikkeusreitin ajankohdan liikkumisen ajankohdaksi.

Katajanokan laivamatkustajia palvelevalla raitiolinjalla 5:llä on poikkeuksia uudenvuodenaattona laivojen poikkeavista lähtöajoista johtuen.

Linjaa 5 liikennöidään Katajanokan terminaalin laivojen lähtöaikojen mukaan. Lähdöt näkyvät Reittioppaassa.

Siuntion ja Kirkkonummen lähibusseilla aaton liikenne kulkee tiistain aikataulujen mukaan.

Myös HSL-alueen ulkopuolelle reittiään jatkavilla U-bussilinjoilla poikkeukset ovat mahdollisia.

Uudenvuodenpäivänä keskiviikkona joukkoliikenne ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan.

Raitiolinjan 5 lähdöissä on laivojen poikkeusaikataulujen mukaisesti poikkeuksia myös uudenvuodenpäivänä.

Vuodenvaihteen yhteydessä myös monien linjojen aikataulut muuttuvat.

Lisäksi linjojen 50, 57, 59, 78(N), 506 ja 550 reitit muuttuvat.

Aiheeseen liittyvää

  1. Moni matkustaa joulun ja uudenvuoden aikaan – Pääsevätkö tähtisadetikut läpi turvatarkastuksesta, entä milloin Helsinki-Vantaalla on eniten ruuhkaa? 29.12.2019 20:00
  2. Kaupunki ohjeistaa: Täältä voit seurata Helsingin uudenvuoden juhlaa – tapahtumassa mukana tähtiartisteja 9.12.2019 18:00
  3. Matkakortin nettilatausta luvattiin syksyllä 2014 "parin vuoden päähän" – HSL myöntää nyt: menee ensi vuosikymmenelle 28.12.2019 11:15
  4. HSL:n matkalippujen hintoihin tulee palvelumaksulisä – "0,5 eurosta 2 euroon" 26.12.2019 19:15
  5. Uusivuosi näkyy ikävällä tavalla jätevoimalassa – "Räjähtävät viimeistään murskaamossa" 27.12.2018 20:15

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut