Sarjasylkijä kylvää pelkoa Kalliossa – poliisilla ei tietoa uusimmasta tapauksesta

Sarjasylkijä on taas iskenyt, kertovat naiset Kallio-ryhmässä Facebookissa.

Ensimmäinen tapaus sattui kirjoituksen perusteella Sörnäisten Pääskylänkadulla loppuiltapäivästä 9. joulukuuta.

– Tänään, juuri äsken, jouduin sarjasylkijän uhriksi Pääskylänkadulla, aloittaa nainen kirjoituksensa.

– Semmonen tummiin pukeutunut jätkä lähestyy, lataa kaikki räkäklimppinsä... yritin väistyä autokadun puolelle, mutten mahtunut autojen sekaan... ja kohdallani latasee täysillä kohti kasvojani, ehdin kääntää pääni, mutta toppatakki ei säästynyt räkäklimpeiltä. Ja sit jätkä juoksee karkuun. Sarjasylkijä on jo muutaman kuukauden kylvänyt kauhua täällä, hän jatkaa.

Nainen kertoo ottaneensa poliisiin yhteyttä.

Myös kahden pienen lapsensa kanssa liikkeellä ollut nainen oli kertomansa mukaan kohdannut sarjasylkijän samoihin aikoihin kuin edellinen. Tapaus sattui naisen kertoman mukaan Vilhonvuorenkadulla, eli aivan lähellä Pääskylänkatua.

Helsingin poliisilaitokselta kerrottiin tänään Helsingin Uutisille, että mahdollinen ilmoitus tai ilmoitukset edellä mainituista sylkemistapauksista eivät vielä näkyneet heidän järjestelmässään.

Ensimmäiset sylkemiset tapahtuivat marraskuun alussa Alppilassa, siellä mies oli sylkenyt ja lyönyt naista sekä potkinut koiraa HS:n uutisen mukaan. Jo tuolloin Kallion Facebook-ryhmässä raportoitiin useita havaintoja syljeskelevästä miehestä. Miestä on kuvattu rastatukkaiseksi, hoikaksi ja löysävaatteiseksi.

MTV:n uutisen mukaan Helsingin poliisin tietoon olisi jo marraskuun alkupuolella tullut yli kymmenen sylkemistapausta, joista suurin osa Kallion, Alppilan ja Sörnäisten alueella, mutta myös muualla Helsingissä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut