Täysin uudistettu urheilutalo aukeaa Helsingissä – "Ryhmäliikuntatila remontoitiin ruokalasta"

Uudistettu Töölön urheilutalo avautuu yleisölle 18. joulukuuta. Kahden vuoden perusparannusurakan aikana taloon saatiin lisätilaa yli 500 neliömetriä. Samalla tilojen esteettömyyttä kohennettiin: nyt hissillä pääsee myös allasalueelle, jossa kävijöitä odottavat uusi vesiliikunta-allas sekä erillinen rentoutusallas hierovine suihkuineen.

Urheilutalosta, joka tunnetaan myös nimellä Urheiluhallit Töölö, saatiin perusparannuksessa myös entistä valoisampi ja modernimpi. Allasalueella on hyödynnetty alkuperäiset kattoikkunat, jotta halliin pääsee enemmän luonnonvaloa.

Entinen palloiluhalli on jaettu ryhmäliikuntatilaksi sekä ilmavaksi kuntosaliksi, joihin valo tulee kaari-ikkunasta. Toinen ryhmäliikuntatila on remontoitu entisestä Työterveyslaitoksen ruokalasta.

Tilojen esteettömyyttä on parannettu siltä osin, mitä 1960-luvulla rakennetun hallin arkkitehtuuri on antanut myöten – kuitenkin arkkitehti Einari Teräsvirran alkuperäistä suunnitelmaa kunnioittaen.

Esteettömyys on huomioitu muun muassa opasteissa, valaistuksessa, tilojen mitoituksessa sekä lattian ja seinien värikontrasteissa. Avajaispäivänä 18. joulukuuta talossa on avoimet ovet uimaan, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan.

Töölön urheilutalon tarjonta

Iso allas 25 metriä.

Vesiliikunta-allas.

Lasten allas.

Kahluuallas.

Rentoutusallas, jossa hierovat suihkut.

Kylmävesiallas.

Iso valoisa kuntosali.

Kaksi ryhmäliikuntatilaa.

Saunat, höyrysaunat.

Solarium.

Kahvio.

Hierontapalvelut.

Lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut