Koiramessut alkavat Messukeskuksessa – mukana tuhansia koiria noin 300 rodusta

Hyötykoirat ovat erityisen vahvasti edustettuina Helsingin Messukeskuksessa lauantaina alkavien Koiramessujen ohjelmassa. Hyötykoiria ovat esimerkiksi poliisi–, tulli–, sota–, raja– ja vankilakoirat. Kuten myös esimerkiksi näkövammaisten opaskoirat, verensokerin vaihteluita haistavat hypokoirat sekä kirjastojen lukukoirat.

Koiramessuilla ovat edustettuina lähes kaikki Suomessa elävät koirarodut. Tapahtuman näyttelyissä on mukana tuhansia koiria noin 300 eri koirarodusta.

Kennelliitto palkitsee Koiramessuilla viisi Vuoden virkakoiraa. Kaikki koirat ovat osoittaneet erinomaisuutensa tehtävissään viranomaisten apuna. Palkittavat koirat ovat tahoillaan valinneet Rajavartiolaitos, Puolustusvoimat, Rikosseuraamuslaitos, Poliisi ja Tulli.

Kennelliitto palkitsee Koiramessuilla myös Vuoden sankarikoirat. Sankarikoiran arvonimen voi saada koira, joka on pelastanut toiminnallaan yhden tai useamman ihmishengen. Täna ̈vuonna sankarikoiran arvo on myönnetty 13 koiralle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut