Antti Tuiskun fanit voivat kiljahtaa riemusta – luvassa lisäkonsertti Olympiastadionille

Antti Tuisku järjestää lisäkonsertin Olympiastadionille, koska varsinaisen konsertin liput myytiin hetkessä loppuun. Varsinainen konsertti järjestetään lauantaina 21. elokuuta 2020, ja lisäkonsertti päivää aiemmin perjantaina.

– Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi, Antti Tuisku kuvailee tiedotteessa.

Antti Tuisku aikoo järjestää Olympiastadionille näyttävän show'n. Edellisellä Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella vuoden 2018 keväällä Antin näki peräti 60 000 ihmistä. Artisti jäi tauolle ja palaa nyt näyttävästi takaisin.

– Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista, mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, artisti fiilistelee.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut