Suomi24:n ilmainen sähköposti loppuu – tässä ovat käyttäjien vaihtoehdot

Anniina Virtanen

Ilmaista Suomi24-sähköpostia tarjoava Aller Media ilmoitti lopettavansa palvelun nykyisellään 10. tammikuuta 2020. Suomi24-kehitystiimin blogikirjoituksen mukaan sähköposti on tullut tiensä päähän.

– Palvelun käytettävyys kaipaa parantamista ja tekninen ratkaisu päivittämistä, kehitystiimi kirjoittaa.

Tästä syystä sähköpostipalvelu siirtyy loppuvuoden aikana uudelle palveluntarjoajalle, mailbox.orgille. Palvelu ei kuitenkaan ole ilmainen, vaan sähköpostinsa siirtäjät voivat valita itselleen sopivan maksullisen vaihtoehdon, blogissa kerrotaan.

Suomi24-palvelusta siirtyvät saavat kolme ilmaista kuukautta uudessa sähköpostipalvelussa. Jos ei kuitenkaan halua siirtyä käyttämään saksalaista mailbox.org -palvelua, vanhat sähköpostit kannattaa tallentaa muualle ennen Suomi24:n sulkeutumista.

Ilta-SanomienDigitoday kysyi Allerin alustajohtaja Teemu Puuruselta, miksi sähköpostista luovutaan. Hän kertoo, että syynä on Suomi24:n sähköpostialustan tekninen vanhentuminen. Palvelulla on 200 000 käyttäjää.

– Suomi24 haluaa keskittyä keskustelualustan kehittämiseen ja vapauttaa aikaa moderoinnille ja käyttäjätuelle. Sähköposti siirretään sähköpostiin erikoistuneelle, jo aiemmin teknisen alustan tarjonneelle kumppanille. Alustabisneksemme ydin on tuottaa ja kehittää Suomi24-keskustelualustaa ja Treffit24-palvelua, Puurunen kertoo sähköpostitse IS:lle.

Kun resursseja vapautuu sähköpostin puolelta, tavoitteena on palvelun keskustelupalvelun käyttäjämäärien lisääminen. Siihen pyritään parantamalla sopivien keskustelujen löydettävyyttä sekä asiantuntijavetoisilla teemapäivillä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut