Muovipulloista rakennetut pommit säikäyttivät Espoossa – poliisilla epäillyt tekijät selvillä

Kuvituskuva. Lotta Åberg / Arkisto

Sport Content

Länsi-Uudenmaan poliisin Twitter-tilillä tiedotettiin viikonlopun aikana Kilonpuiston alueelta löytyneistä pullistuneista niin sanotuista muovipullopommeista.

– Pullopommeja ja niiden valmistukseen tarvittavia tarvikkeita on löytynyt kyseiseltä alueelta. Poliisi epäilee, että tekijät ovat yksittäisiä nuoria henkilöitä. Haluammekin muistuttaa, että tämänkaltaisista teoista voi tulla seuraamuksia myös nuorille, kertoo rikosylikonstaapeliJonna ArifullenLänsi-Uudenmaan poliisin tiedotteessa.

Länsi-Uudenmaan erikoiskoulutetut poliisit raivasivat viikonloppuna pullopommit turvallisesti, mikä aiheutti voimakkaita räjähdysmäisiä ääniä.

Poliisille on tullut muitakin ilmoituksia asiaan liittyen eilisen päivän aikana Kilon alueelta. Poliisi on tietoinen asiasta ja tutkii tapahtumia.

Räjähtämättömässä muovipulloon tehdyssä pullopommissa on voimakkaasti syövyttävää ainetta ja erittäin kova paine, eikä siihen pidä koskea. Poliisi pyytää ottamaan yhteyttä, mikä havaitsee kyseisiä muovipulloja ja tai niiden valmistamiseen tarvittavia tarvikkeita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut