Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lääkkeiden saatavuus uusi huolenaihe – Apteekki kehitti uuden palvelun

Lääkkeiden saatavuudessa ja siinä ilmenneistä ongelmista on käyty kuluvan vuoden aikana julkisuudessa runsaasti keskustelua. Apteekeissa on ollut puutetta niin itsehoitolääkkeistä kuin muun muassa mielialalääkkeistä.

Ongelmat näkyvät myös siinä, että kuluttajat ja terveydenhuollon ammattilaiset kaipaavat yhä useammin tietoja lääkkeiden saatavuudesta.

Yliopiston Apteekki tiedottaa, että lääkkeiden saatavuuteen liittyviä kysymyksiä on tänä vuonna tullut Yliopiston Apteekkeihin sekä valtakunnalliseen puhelin- ja chat-palveluun noin kolmannes enemmän kuin viime vuosina.

Lääkkeiden saatavuuteen liittyvät kyselyt ovat johtaneet siihen, että Yliopiston Apteekki on kehittänyt uuden palvelun saatavuustiedoista viestittämiseen.

Vuoden loppuun mennessä Yliopiston Apteekin verkkoapteekissa avattavan palvelun avulla asiakas saa viestin, kun hänen tarvitsemaansa lääkettä on saatavuuskatkoksen jälkeen taas saatavilla Yliopiston Apteekeissa.