Japanilainen jättiketju avaa myymälän Helsinkiin – liikeideana brändittömyys

Japanilainen lifestyle-ketju Muji avaa myymälän Kampin kauppakeskukseen perjantaina 8. marraskuuta. Muji valtaa käyttöönsä kokonaisen kerroksen, 3 500 neliötä.

Valikoimassa on muotia, kodintavaraa ja ruokatarvikkeita sekä lasten leikkipaikka ja Open Muji -galleria ja -tapahtumatila.

Myymälästä löytyy myös Euroopan ensimmäinen Muji-ravintola ja kahvila. Japanilaisten herkkujen lisäksi myynnissä on valikoituja ruokatuotteita liki sadalta suomalaiselta tuottajalta.

Avajaisten kunniaksi galleriassa on nähtävillä miniatyyritaiteellaan maailmanmaineeseen nousseen japanilaisen valokuvaaja–taiteilijan Tatsuya Tanakan näyttely. Tanakalla on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Japanissa 1980 perustetulla Mujilla on maailmalla yli 900 myymälää. Muji on lyhenne japanilaisesta ilmaisusta Mujirushi Ryohin, joka tarkoittaa merkittömiä laatutuotteita.

Brändittömyys onkin osa Mujin brändiä ja tuotteet ovat yksinkertaisia.

Muji listaa tiedotteessaan kolme yrityksen pääperiaatetta, jotka ovat materiaalien valinta, prosessien virtaviivaistaminen ja pakkausten yksinkertaistaminen.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut