Japanilainen jättiketju avaa myymälän Helsinkiin – liikeideana brändittömyys

Myymälän yhteydessä olevassa galleriassa on esillä miniatyyritaidetta. Muji

toimitus

Japanilainen lifestyle-ketju Muji avaa myymälän Kampin kauppakeskukseen perjantaina 8. marraskuuta. Muji valtaa käyttöönsä kokonaisen kerroksen, 3 500 neliötä.

Valikoimassa on muotia, kodintavaraa ja ruokatarvikkeita sekä lasten leikkipaikka ja Open Muji -galleria ja -tapahtumatila.

Myymälästä löytyy myös Euroopan ensimmäinen Muji-ravintola ja kahvila. Japanilaisten herkkujen lisäksi myynnissä on valikoituja ruokatuotteita liki sadalta suomalaiselta tuottajalta.

Avajaisten kunniaksi galleriassa on nähtävillä miniatyyritaiteellaan maailmanmaineeseen nousseen japanilaisen valokuvaaja–taiteilijan Tatsuya Tanakan näyttely. Tanakalla on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Japanissa 1980 perustetulla Mujilla on maailmalla yli 900 myymälää. Muji on lyhenne japanilaisesta ilmaisusta Mujirushi Ryohin, joka tarkoittaa merkittömiä laatutuotteita.

Brändittömyys onkin osa Mujin brändiä ja tuotteet ovat yksinkertaisia.

Muji listaa tiedotteessaan kolme yrityksen pääperiaatetta, jotka ovat materiaalien valinta, prosessien virtaviivaistaminen ja pakkausten yksinkertaistaminen.

Aiheeseen liittyvää

 1. Helsinkiin syntyi ravintolakeskittymä kuin varkain – 300 metriä "Flemaria" tarjoaa elämyksiä, joita et kauppakeskuksista saa
  3.9.2019 20:00
 2. Japanilaispari lensi 4 vuotta sitten Suomeen saadakseen häät Kampin Kappelissa – Nyt siellä vihitään taas
  15.6.2019 9:45
 3. Lapsiperheitä ja japanilaisturisteja odottaa pettymys Tove Janssonin puistossa – "Helsinki ei osaa markkinoida tätäkään asiaa"
  19.5.2019 9:20
 4. Kamppiin louhitaan maan alle 7 korkeaa teatterisalia – vanhalle linja-autoasemalle tulee ravintolamaailma
  21.11.2018 7:15
 5. Outlet-buumi jyllää nyt Suomessa – Uusi jättikeskus houkuttaa varakkaita turisteja pois Helsingin seudulta
  7.3.2018 20:43

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut