Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Otaniemen hehkutettu Fat Lizard laajentaa Helsingin ydinkeskustaan – "Tuomme mukana kulmakunnan särmää"

Kaivopihalla alkavat mittavat remontit alkavat ensi vuoden alussa, kertoo Ylva. Ensimmäiset vuokralaiset uusissa tiloissa ovat Fat Lizard, Kanresta ja Ruohonjuuri.

Päivittäin Kaivopihan läpi kulkee yli 15 000 jalankulkijaa.

- Aleksanterinkatu on maan vilkkain ostoskatu, mutta Euroopankin mittakaavassa kärkipäätä. Hankkeemme myötä käännämme tämän kadun vilkkaamman pään Kaivopihan sydämeen, jossa tulevaisuudessa sijaitsee myös kaupungin ykköshotelli, kommentoi Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala

Ylva on entiseltä nimeltään HYY Yhtymä ja sen omistavat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

Yksi isoimmista vuokralaisista on Kanresta, joka tuo tiloihin korkeatasoisen liike-elämän kohtaamispaikan.

Ensimmäisten vuokralaisten joukkoon kuuluvat myös Espoon Otaniemestä tunnettu ravintola Fat Lizard sekä hyvän elämän kauppa Ruohonjuuri.

– Halusimme tapahtumien keskipisteeseen ja Helsingissä tuskin on olemassa keskeisempää paikkaa ravintolalle kuin Kaivopiha, joten nappiin meni. Olemme innoissamme siitä, että Helsingin keskustaan saadaan täysin uusi ravintola. Tuomme Kaivopihalle mukanamme kulmakuntien särmää ja pilkettä, ronskia, rehellistä ja kursailematonta ruokaa ja juomaa, toteaa Fat Lizardin Andy Solomon, joka tunnetaan myös Treffipub-ravintolasta.

Työt Kaivopihalla ja Vanhan ylioppilastalon pohjakerroksissa käynnistyvät tammikuussa ja jatkuvat vuoden lopulle. Ensimmäiset tilat avataan kaupunkilaisille toukokuussa 2020.

Remontin aikana Kolmen Sepän käytävä sekä jalankulkuyhteys Q-Parkiin ovat kiinni. Kulku Kaivopihalta Citykäytävään ja Mannerheimintielle pysyy ennallaan.