Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Oletko saanut näitä? Naiset paljastavat, millaisia viestejä he lähettävät seksin tarpeessa

Intiimiä asiaa voi lähestytä monella tapaa.

Cosmopolitan-lehti on kerännyt useilta naisilta heidän käyttämänsä viestit, joita miehille lähetetään kun halutaan seksiä. Oletko törmännyt moneen näistä?

Eräs nainen kertoo uskovansa suoraan toimintaan ja lähettävänsä viestin, jossa lukee yksinkertaisesti, että haluatko panna tänä iltana. Naisen mukaan sillä on 100 prosentin onnistumistakuu. Suoraan lähestymistapaan uskoo myös toinen nainen, jonka taktiikka on lähettää viesti, jossa lukee "asteikolla 1-10, kuinka paljon haluat panna minua.

Hieman mystisempi lähestymistapa voi toimia myös. Eräs nainen kertoo lähettävänsä viestin, jossa kysyy mieheltä vain "pinkki vai vihreä". Miehen kysyessä mistä on kyse, niin nainen pyytää heitä kutsumaan itsensä luokseen saadakseen asian selville.

– Kun se paljastuu alusvaatteideni väriksi, he tulevat hulluiksi, hän toteaa.

Toinen nainen taas kertoo lähettävänsä erityisesti myöhään illasta miehelle pelkän kysymysmerkin. Hänen mukaansa varsinkin jos seksiä ollaan jo harrastettu, mies tietää mistä on kyse.

Kaikki eivät myöskään harrasta kirjoitettua tekstiä. Eräs nainen kertoo lähettävänsä potentiaaliselle miehelle gif-animaation, jossa joku iskee silmää. Naisen mukaan se yleensä vie keskustelun nopeasti eroottisiin asioihin.

Toiset taas saattavat verhota todelliset aikeensa. Eräs nainen kertoo viestittävänsä miehelle, että haluaisi nähdä jonkun tietyn elokuvan ja pyytää miehen luokseen katsomaan sitä. Toinen taas kysyy haluaisiko mies lähteä yksille. Näissä taktiikoissa vaara on kuitenkin se, että varsinkin kokemattomalle miehelle ei välttämättä ole selvää, että nainen on seksiä vaille.