Mies, nämä ruuat tekevät hyvää erektiolle – listalla myös kaurapuuro

Kuvituskuva Arkisto

Toni Tervo

Seksissä on mahdollisuuksia saavuttaa uusia tasoja, jos suhtautuu avoimin mielin kokeilemiseen.

Men's Health on listannut sivuillaan erilaisia tapoja miehelle tehostaa omaa orgasmiaan seksissä. Eräs niistä liittyy asiaan, johon moni mies ei kiinnitä paljon huomiota.

Lehden mukaan miehen kivekset vetäytyvät hiukan ennen lopullista orgasmia lähemmäksi vartaloa antaakseen voimaa ejakulaatiolle. Tässä tilanteessa jos painaa hellästi ylöspäin kiveksiä, se voi lehden mukaan olla kiihottavaa ja tuoda lisäpotkua lähestyvään orgasmiin.

Seksiä harrastaessa kannattaa lehden mukaan pyytää partneria painamaan hellästi kämmenellään kiveksiä lähemmäs vartaloa, jolloin sama vaikutus tehostuu.

Toinen lehden neuvo vinkki parempiin orgasmeihin on oikeanlainen syöminen. Lehti neuvoo syömään esimerkiksi enemmän pinaattia, sillä se laajentaa verisuonia ja näin ollen antaa paremmin veren virtauksen genitaaleihin. Lehti suosittelee myös syömään kananmunia, sillä ne sisältävät runsaasti B-vitamiinia, joka taas vähentää stressiä ja auttaa libidoa. Myös kaurapuuroa suositellaan, sillä se parantaa testosteronitasoja.

Mies voi tehostaa orgasmia myös pidättäytymistekniikalla, jossa juuri ennen orgasmin saavuttamista hidastetaan tahtia ja viivytetään orgasmin tuloa. Tällöin lopullinen orgasmi on sitäkin vahvempi.

Aiheeseen liittyvää

  1. Erektio-ongelmat rassaavat myös 20–30-vuotiaita – lääkäri listaa useita syitä IL:ssä
    24.10.2018 21:00
  2. Mies, onko erektiosi veltto? – MTV: Älä sorru tähän helppoon ratkaisuun
    22.10.2018 20:01

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut