Vain Elämää: Lauri Tähkältä tyly reaktio Maija Vilkkumaan uusiin kappaleisiin – "Fanina mä ajattelin...ei p*rkele"

Maija Vilkkumaa. Sami Iivonen

Toni Tervo

Vain elämäässä vietetään perjantaina 25.10. Maija Vilkkumaan päivää. Ohjelmalle tyypilliseen tapaan laulaja avautuu muille artisteille elämänsä kipukohdista. Jaksossa pelataan myös pullonpyöritystä.

Juttu sisältää juonipaljastauksia. Jos et halua paljastuksia, lopeta lukeminen nyt.

Vilkkumaa myöntää kollegoilleen, että palattuaan tauolta musiikin pariin hän kadotti tahallisesti oman musiikki-identiteettinsä. Hän halusi yllättää fanit uudella musiikilla, mutta kaikki eivät muutoksesta innostuneet.

Yksi pettyneistä oli Vain Elämää -pöydässä istuva Lauri Tähkä.

– Kun kuulin tota erilaista matskua, niin fanina mä ajattelin, että olenko mä menettänyt Maijan? Että ei perkele, Tähkä toteaa ohjelmassa.

Tähkä on kuitenkin ollut innoissaan ohjelman ajan Vilkkumaan esityksistä, jotka ovat ehkä olleet lähempänä naisen tutumpaa tyyliä.

– Mä sain sut Maija takaisin!, Tähkä riemuitsee.

Jaksossa Vilkkumaa myöntää että huomion keskipisteenä oleminen on hänelle aina ollut vaikeaa. Pahinta naiselle oli, kun hänen eroaan alettiin käydä julkisesti läpi lehtien lööpeissä.

– Mä koin siitä ihan hirveetä syyllisyyttä, siitä suhteen lopettamisesta. Mä en pystynyt ollenkaan laulamaan, Vilkkumaa muistelee ohjelmassa.

– Ääniongelmat alkoi täsmälleen samoihin aikoihin eron kanssa. Sitten tulee lööppiä lööpin perään. Se oli tosi rankkaa, ja ehkä kymmenen vuotta kävin läpi sitä kaikkea, sitä julkista häpeää ja yksityiselämän kriisiä, hän jatkaa.

Jaksossa Vilkkumaa valitsee päivän aktiviteetiksi pullonpyörityksen. Peli paljastaa monia intiimejä asioita artisteista. Milloin oli eka kertasi? Ketä pussasit ensimmäisenä? Näytä viimeinen kuva, jonka lähetit puhelimellasi. Tanssi seksikkäästi. Koska itkit viimeksi ja kenen vuoksi? Keksi hyvä flirttilause.

Jakson lopuksi kuullaan vielä yllätys artistien saadessa mystiset kutsukortit.

– Isolla ilolla ilmoitamme, että 10. kauden juhlinta jatkuu vielä kolmen jakson verran. Sinut on kutsuttu Vain elämää -joulujuhliin perjantai-iltaisin alkaen 15. marraskuuta. Ota mukaan musiikilliseen joulupöytään uusia versioita sinulle rakkaista joululauluista, kortissa lukee.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut