Rosanna Kulju paljastaa, millainen deitti johti seksiin ja kuka jäi ilman – "Se oli musta tosi outoa"

Rosanna Kuljutekee uudessaGrl Gang-podcastissaanpaljastuksia elämästään sinkkunaisena Helsingissä.

Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Kulju kertaa ladanneensa Tinderin jälleen kerran, mutta tarjonta on ollut huonoa. Hän kertoo käyneensä vain satunnaisilla treffeillä ja nekään eivät ole olleet erityisiä menestyksiä.

Hän kertoo tarinan, jossa erään matchinsa kanssa lähti yhteiselle lenkille.

– Se tyyppi oli aivan erilainen kuin mitä olin ajatellut. Se oli lyhyt ja sillä oli pukumiehen kengät lenkillä. Mä olin ihan lenkkivaatteissa ja ilman meikkiä, ja tällä tyypillä oli sitten puvun kengät. Se oli musta tosi outoa, hän kertoo Podcastissa.

Muutenkaan kemiat eivät natsanneet, sillä Kuljun mukaan mies kyseli häneltä todella paljon, mutta ei halunnut puhua juuri itsestään. Kokemus oli kuitenkin ilmeisesti keskivertoa parempi, jos naisen muita Tinder-kokemuksia kuuntelee.

– Tyyppi ehdotteli mulle heti ekan lauseen jälkeen kimppakivaa ja avointa suhdetta, Kulju toteaa eräästä vastaan tulleesta Tinder-miehestä.

Kulju kertoo Podcastissaan viihtyvänsä sinkkuna, eikä hän kuitenkaan täysin itsekseen ole ollut.

– Mulla oli vähän aikaa sellanen sunnuntaipoikkis. Eli nähtiin sunnuntaisin, pantiin ja katottiin Netflixiä. Se oli semmonen ihminen, joka oli tosi hauska ja kenen kanssa kemiat kohtaa tosi hyvin, hän paljastaa podcastissa.

Kulju kertoo, että hän syttyy miehistä, jotka ovatsporttisia, tatuoituja, pitkiäja tummapiirteisiä. Lisäpisteitä saa parrasta, tyylitajusta ja hymykuopista.

Yksi ominaisuus sulhoehdokkaalta myös vaaditaan.

– Miehen pitää olla isompi kuin minä. Haluan tuntea oloni tosi pieneksi miehen sylissä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut