Triplassa vieraili neljässä päivässä yli 533 000 kävijää – "Avajaiset onnistuivat yli odotusten"

Tripla on pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Aki Rask

Kaisa Paastela

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla avasi ovensa suurelle yleisölle viime torstaina. Nauhan leikkaamisen jälkeen pääovilla tuhannet ihmiset pyrkivät sisään samanaikaisesti.

Uuteen kaupunkikeskukseen tutustui ensimmäisen neljän päivän aikana yli puoli miljoonaa kävijää.

Mall of Triplassa vieraili avajaispäivänä ennätykselliset 143 000 ihmistä niin pääkaupunkiseudulta kuin kauempaakin. Sunnuntai-iltaan mennessä keskuksessa oli vieraillut kaikkiaan 533 646 kävijää.

– Avajaiset onnistuivat yli odotusten. Iloitsen huikeista kävijämääristä ja positiivisesta asiakaspalautteesta. Kehuja ovat saaneet erityisesti tilojen selkeys sekä eri kerrosten omat ilmeet ja tunnelmat. Liikkeet ovat tehneet myyntiennätyksiä ja ravintoloissa riittää asiakkaita. Elämykset kiinnostavat, esimerkiksi Surf Housen tunnit ovat todella kysyttyjä ja Finnish Music Hall of Famessa on käynyt hurjasti asiakkaita, hehkuttaa tiedotteessa kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki

Triplan kauppakeskus käsittää noin 250 liikettä ja palveluntuottajaa. Kahviloita ja ravintoloita on yli 60.

– Olemme valtavan tyytyväisiä avajaisviikonlopun kävijämäärään ja myyntiin, joka ylitti kaikki odotukset, kertoo Triplaan perheyrityksensä kanssa Mari´s Treehouse -kahvilan avannut Mari Kallio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.