Kohu nousi Triplan parkkihallista jo ennen avajaisia: 2,5 e/30 min – "Eikö ne opi, Redissä oli jo huono alku"

Pasilan Triplan kauppakeskuksen viralliset avajaiset ovat vasta huomenna, mutta parkkipaikkojen hinnoittelusta on jo noussut äläkkä. Helsingin Puskaradiossa Facebookissa kummastellaan, että Triplassa pysäköinti maksaa 2,50 euroa 30 minuutilta arkisin ja lauantaisin kello 7–19. Viiden euron tuntihintaa pidetään kovana.

– Ei kande ainakaan autolla leffaan mennä, Puskaradiossa kommentoidaan.

Mall of Triplan sivuilla kerrotaan, että pysäköijien toivotaan käyttävän Moovi-parkkisovellusta, jolla sisään- ja uloajo on sujuvinta.Sovellus veloittaa palvelumaksua 49 senttiä jokaiselta pysäköintikerralta. Kun asiakas on pysäköinyt 10 kertaa, ei loppukuun pysäköinneistä veloiteta palvelumaksua.

Marraskuun loppuun asti Triplassa voi avajaistarjouksena parkkeerata tunnin ilmaiseksi. Pysäköintipaikkoja on yli 2 000.

Puskaradiossa keskustelijat muistuttavat, että Kalasataman Redissä voi pysäköidä nykyisin maksutta kolme tuntia. Tämä vaatii Taskuparkki-sovelluksen lataamista.

– Eikö ne opi. Redissä oli jo huono alku, eräs keskustelija kommentoi.

Vuosi sitten avautuneen Redin kauppakeskuksen alku oli tahmea ja yrittäjiä joutui jopa lopettamaan toimintansa vähäisten asiakasmäärien vuoksi.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut