Roihuvuoren lottovoittaja avautuu: "Siellä tilillä se 10 000 000 euroa möllötti"

Loton kierroksen 41/2019 arvonnassa löytyi yksi ainoa täysosuma. Voittorivi pelattiin Helsingissä Roihuvuoren K-marketissa ja rivin tehnyt mies tuli tietoiseksi 10 miljoonan euron potistaan sunnuntaiaamuna, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

– Olimme sunnuntaiaamuna tyttären kanssa mökillä ja hän luki netistä uutisia. Siellä kerrottiin, että 10 miljoonan euron kuponki oli pelattu Roihuvuoressa, voittaja kuvailee Veikkauksen tiedotteessa.

– Kirjauduin sitten Veikkauksen tilille katsomaan, että tuliko itselleni mitään. Ja siellähän se olla möllötti. Oli se komea ja ihan uskomaton näky, kun saldo oli kymmenen miljoonaa, voittaja kuvailee tiedotteessa.

Mies kävi ravintolassa eilen iltapäivällä Veikkauksen mukaan syömässä potin juhlistamiseksi.

– Lauantaina ei vielä mennyt yöunet, kun en tiennyt voitosta yhtään mitään. Mutta nyt sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tilanne oli vähän toinen, mies nauraa Veikkauksen tiedotteessa.

Lauantaina ainoana lottoajana seitsemän oikeaa numeroa kupongilleen saanut voittaja kuvailee Veikkaukselle olevansa vielä pyörällä päästään.

– Käsittämättömältä se tuntuu, että tällainen potti voi osua omalle kohdalle. On tässä sulateltavaa, ja se homma vielä jatkuu varmaan jonkin aikaa, mies kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voittaja on Veikkauksen mukaan keskustellut voitosta perhepiirissä, mutta ei muuten.

– Unettomuus tarttui vähän muihinkin. On tässä kuitenkin töissä jo oltu tänään. Uutisia olen kyllä lukenut iltapäivälehdistä. Hyvä meininki näkyy olevan Roihuvuoressa, mies kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voittopotin käytön suunnittelulle ei miehellä ole Veikkauksen mukaan vielä ollut aikaa.

– Enemmän tässä on nyt vain yritetty ymmärtää, mitä on tapahtunut. Lomamatka tuli varattua jo aiemmin. Vähän sellainen on kuitenkin pyörinyt mielessä, että onhan tässä jo tehtyä työrupeamaa takana. Voisikohan olla jo aika vähän keventää sitä puolta? Ainakin taloudellisesti sen voisi nyt tehdä, pohtii voittaja Veikkauksen tiedotteessa.

LISÄTTY kello 18.04jutun kaikkiin lainauksiin tieto siitä, että voittaja kommentoi voittoaan Veikkauksen tiedotteessa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut