IS: Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häät siirtyvät – "Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin"

Maisa Torppa kuvattuna vuonna 2014 Toni Tervo

Toni Tervo

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häät ovat siirtyneet, kertoo Ilta-Sanomat.

Viime päivät kohun keskellä ollut pariskunta on ollut kihloissa vuodesta 2017 asti ja on nyt päättänyt siirtää häitään niihin liittyvän julkisuuden vuoksi. Torppa kiistää julkisuudessa liikkuneet väitteet häiden peruuntumisesta kokonaan.

– Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin, Torppa kommentoi IS:lle.

Kohu sai alkunsa 7 päivää lehden kerrottua Torpan viettäneen öitään IT-yrityksen johtajana tunnetun miehen luona. Torppa on itse kommentoinut, että mies on vain ystävä ja Latvala on ollut täysin tietoinen toiminnasta.

Kohu on kuitenkin vain paisunut ja Ilta-Sanomien haastattelussa siihen ottavat kantaa myös Latvalan edustaman Toyota-tallin jäsenet. Tallin johtajan Tommi Mäkisen mukaan uutisointi on varmasti vaikuttanut Latvalan ajamiseen.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.