Lauri Tähkä takoo nyt tulikuumaa rautaa – Seiska: 50 000 euron palkkiopyyntö tuplasi keikkahinnan kertaheitolla

Laulajatähti Lauri Tähkä on tahkonnut suomalaisilla keikkalavoilla jo kaksi vuosikymmentä.

Suuren yleisön suosioon Tähkä nousi Elonkerjuu- yhtyeen keulahahmona, mutta suosio on jatkunut myös miehen soolouralla vuodesta 2011 alkaen.

Nyt 45-vuotiaana Lauri Tähkä on suositumpi kuin koskaan. Hänen viides soololevynsä julkaistiin tänä vuonna ja se myi heti platinaa.

Kesäkuussa Tähkän Palavaa vettä -kappale teki suomalaista radiohistoriaa ja rikkoi listaykkösten viikkoennätyksen.

Tähkän kesähitti pysyi ykkösenä 14 viikkoa putkeen ja syrjäytti viimein Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -kappaleen, jonka ennätys oli 13 viikon putki listaykkösenä vuonna 2010.

Lauri Tähkä, kymmenille tuhansille faneilleen Late, nähdään myös parhaillaan televisiossa Vain elämää-ohjelman 10-vuotisjuhlakaudella.

Tähkää kysytään kaikkialle eikä mies jätä tilannetta hyödyntämättä.

Seiska-lehti kertoo Lauri Tähkän jopa tuplanneen keikkapalkkionsa. Lehden tietojen mukaan Tähkän nykyinen keikkapalkkio on 25 000 euroa, mutta ensi vuoden keikoista hän veloittaa jopa 50 000 euroa per esiintyminen.

– Se on hurja summa, joka on aiheuttanut tapahtumajärjestäjissä ja kesäfestivaaleilla ihmetystä, jopa järkytystä, alan ammattilainen hämmästelee Seiskalle.

Nimettömät musiikki-ihmiset kritisoivat lehdelle miehen kovaa hintaa, koska sen koetaan köyhdyttävän artistitarjontaa.

– 50 000 euron palkkiopyyntö on niin huikea, ettei etenkään pienempien festivaalien järjestäjillä jää budjetissa rahaa muihin isoihin tähtiin, eräs haastateltavista harmittelee Seiska-lehdelle.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut