IL: Ruoholahden puukotus sai alkunsa ryöstön yrityksestä – puukotuksen uhri on toinen ryöstäjistä

Poliisi kertoi perjantaina miespuolisen henkilön puukotuksesta Helsingin Ruoholahdessa. Mies toimitettiin hoitoon ja tapahtumapaikalta otettiin kiinni kaksi henkilö.

Poliisilla on ollut Ruoholahdessa tehtävä, jossa miespuolista henkilöä on puukotettu. Hänet on toimitettu hoitoon. Poliisi on ottanut tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä. Poliisi tutkii tapahtumien kulkua, ja tässä vaiheessa tapauksesta ei tiedoteta lisää. #poliisi#helsinki— Helsingin poliisi (@HelsinkiPoliisi) September 20, 2019

Lauantaina iltapäivällä poliisi paljasti lisätietoja tapauksesta Iltalehdelle

Rikoskomisario Hannu Kortelainen kertoo, että tapaus sai alkunsa ryöstön yrityksestä. Kaksi nuorta miestä yritti ryöstää kolmannen nuoren miehen, joka puolustautui teräaseella. Puukotuksen uhriksi joutunut on toinen ryöstöä yrittäneistä.

– Samat ihmiset ovat tapauksessa epäiltyinä ja asianomistajina, Kortelainen kertoo lehdelle

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä kahden miehen osalta törkeän ryöstön yrityksenä ja puukottajan osalta törkeänä pahoinpitelynä.

Kortelaisen mukaan tilanteessa osallisena olleet miehet ovat olleet iältään 16–21-vuotiaita.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut