Kannelmäessä avautui 11 uutta ravintolaa

Kannelmäessä sijaitsevan kauppakeskus Kaaren uusi ravintolakokonaisuus on auennut. Kaaren Kulmassa toimivat muun muassa kantakaupungin legenda Sävel, sushibuffetistaan kuuluisa Konnichiwa, BangCook, Fafa’s, One Bowl ja Cafe Cakehouse.

Kauppakeskus Kaaren ravintoloiden ja kahviloiden määrä nousi uudistuksen myötä 20:een. Kaaren Kulmaksi nimetystä alueesta on rakennettu aiempaa valoisampi ja yhtenäisempi tila.

– Nykyajan kauppakeskuksen ruokatarjonnan tulee olla monipuolinen ja alueen viihtyisä, ilman niitä ei kilpailussa pärjää, toteaa Kaaren kauppakeskusjohtaja Katja Hatakka

Kaaren Kulman suunnitelleen arkkitehtitoimiston lähtökohtana oli, että ravintolapalvelut ovat helposti saavutettavissa ja löydettävissä. Valmis Kaaren Kulma on 2000 neliömetrin kokonaisuus.

– Kaaren Kulmaan haluttiin ripaus katukeittiömäisyyttä, minkä takia ravintolat ovat yhdessä rivissä. Katukeittiötunnelmaa tuovat myös keittiöiden ja pöytäryhmien välissä sijaitsevat terassimaiset oleskelualueet, sanoo sisustusarkkitehti Kaisa Eriksson Parviainen Arkkitehdeistä.

Vuonna 2017 uudistettu Kaari on kasvattanut kävijämääriään ja myyntiään tasaiseen tahtiin. Vuonna 2018 Kaaressa vieraili 7,4 miljoonaa kävijää, mikä oli 7 prosenttia edeltävää vuotta enemmän. Myös vuoden 2018 myynti kasvoi noin 6 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

– Tänäkin vuonna tammi–elokuussa Kaaren myynti on kasvanut muutamalla prosentilla ravintolaremontista huolimatta, kauppakeskusjohtaja Hatakka kertoo.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut