Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuden helsinkiläisfestivaalin koko ohjelmisto sijoittuu julkiseen kaupunkitilaan – taide tuodaan lähelle asukkaita

Taide tuodaan asukkaiden lähiympäristöön Tapulikaupunkiin 20.–22. syyskuuta.

Paikallismaisemia -festivaalilla syvennytään kävelyesityksiin eletyssä kaupunkitilassa ja sen aikana koetaan neljä kävelyesitystä tai konseptia, aiheeseen pureutuva seminaari ja työpaja, jossa kävelystä tehdään tanssia.

Festivaalin ohjelmisto sijoittuu kaupunkitilaan ja julkisiin tiloihin Tapulikaupungissa, Puistolan aseman läheisyydessä.

Paikallismaisemia-festivaalin järjestää Zodiak – Uuden tanssin keskus. Festivaali on osa Valokeilassa koillinen -hanketta ja koko ohjelmisto on osallistujalle maksuton.

– Kävellessä tulemme osaksi paikkoja, katuja ja reittejä sekä osallistumme esityksen liikkeeseen omassa kokevassa kehossamme. Olemme halunneet tuoda yhteen esityksiä ja tekoja, jotka lisäävät katsojan kokemusta yhteenkuuluvuudesta sekä toisten osallistujien että paikkojen kanssa, tekijät kertovat tiedotteessa.

Valokeilassa Koillinen on Helsingin kaupunginteatterin, Zodiakin, Pohjois-Helsingin Bändikoulun ja Teatteri Tuikkeen yhteinen kolmivuotinen hanke, jonka tehtävänä on lisätä taide- ja kulttuuritarjontaa Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen, Puistolan ja Tapanilan kaupunginosissa.

Lisätiedot sekä ilmoittautumislinkki Paikallismaisemia-festivaalille löytyvät osoitteesta: www.valokeilassakoillinen.fi/