Helsingissä piisaa keikkapaikkoja

Helsingissä riittää paikkoja livemusiikin esittämiseen. Tavastian ja Nosturin kaltaisia isompia sisätilojen keikkapaikkoja ei tosin ole.

Keskustassa kevyemmän musiikin, kuten popin, rapin ja rockin, konsertteja suunnistetaan kuuntelemaan keikkapaikoiksi profiloituneisiin Semifinaliin, Virgin Oil Co. -ravintolaan, On the Rocksiin, Bar Looseen ja The Circukseen. Myös Hard Rock Cafe'ssa ja Molly Malones's -irkkupaikassa on livekeikkoja.

Kallion–Sörnäisten-akselilta löytyvät Mascot Bar, Suvilahti TBA, Lepakkomies, Kuudes Linja, Juttutupa, Tenho ja KokoTeatteri.

Alppila–Vallila-akselilla ovat Kulttuuritalo, Ääniwalli sekä uusi tapahtuma- ja konserttipaikka Konepaja-sali Vallilan konepaja-alueella.

Töölössä on Kulttuuritehdas Korjaamo ja Bottalla on juuri aloittanut Sattuma-klubi, joka tarjoilee musiikkia eri genreistä.

Kesäaikaan livemusaa tarjoilevat myös Allas Sea Pool, Hernesaaren ranta sekä Merihaan lähellä oleva Leblon.

Oma lukunsa ovat Hartwall-areena ja Jäähalli. Myös Olympiastadionilla kuullaan keikkoja taas ensi kesänä.

Kaupungin alueellisissa kulttuuritaloissa on niin ikään keikkoja.

Helsingin keskustasta, keskustan tuntumasta ja esikaupunkialueilta sekä lähiöistä löytyy lisäksi lukuisia ravintoloita, joiden kattaukseen kuuluvat livekeikat.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut