Helsingissä piisaa keikkapaikkoja

Altaalla on järjestetty monia suosittuja konsertteja, kuten Ismo Alangon keikka. Päivi Tuovinen

Jussi Vehkasalo

Helsingissä riittää paikkoja livemusiikin esittämiseen. Tavastian ja Nosturin kaltaisia isompia sisätilojen keikkapaikkoja ei tosin ole.

Keskustassa kevyemmän musiikin, kuten popin, rapin ja rockin, konsertteja suunnistetaan kuuntelemaan keikkapaikoiksi profiloituneisiin Semifinaliin, Virgin Oil Co. -ravintolaan, On the Rocksiin, Bar Looseen ja The Circukseen. Myös Hard Rock Cafe'ssa ja Molly Malones's -irkkupaikassa on livekeikkoja.

Kallion–Sörnäisten-akselilta löytyvät Mascot Bar, Suvilahti TBA, Lepakkomies, Kuudes Linja, Juttutupa, Tenho ja KokoTeatteri.

Alppila–Vallila-akselilla ovat Kulttuuritalo, Ääniwalli sekä uusi tapahtuma- ja konserttipaikka Konepaja-sali Vallilan konepaja-alueella.

Töölössä on Kulttuuritehdas Korjaamo ja Bottalla on juuri aloittanut Sattuma-klubi, joka tarjoilee musiikkia eri genreistä.

Kesäaikaan livemusaa tarjoilevat myös Allas Sea Pool, Hernesaaren ranta sekä Merihaan lähellä oleva Leblon.

Oma lukunsa ovat Hartwall-areena ja Jäähalli. Myös Olympiastadionilla kuullaan keikkoja taas ensi kesänä.

Kaupungin alueellisissa kulttuuritaloissa on niin ikään keikkoja.

Helsingin keskustasta, keskustan tuntumasta ja esikaupunkialueilta sekä lähiöistä löytyy lisäksi lukuisia ravintoloita, joiden kattaukseen kuuluvat livekeikat.

Aiheeseen liittyvää

  1. Helsinkiläiset innostuivat rantakeikoista – Kuva: Ismo Alanko heitti keikan meren äärellä 11.8.2019 21:03
  2. "Tästä lähtien lauleskellaan pelkkää karaokea" – "Pakkopullaksi" kuvattu livemusiikki poistumassa ravintoloista 20.3.2018 6:35
  3. Luteita, hottilaisia ja vääntöjä – nyt puhuvat rockpyhättö Tavastian työntekijät: "Portsarit ajoivat punkkari-Pandaa takaa" 13.5.2019 19:40
  4. Kulttuuritalo aiotaan myydä, myös historiallinen teatteritalo kaupan – "Toiminta kannattamatonta" 13.1.2019 8:45
  5. Legendaarinen keikkapaikka kelpaa myös kauniille nyrkkeilijälle 14.3.2018 19:50

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut