Runsas palaute poiki uuden version Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien bussilinjoiksi – nyt ehdotetaan neljää runkolinjaa

Helsingin seudun liikenne (HSL) on julkaissut toisen luonnoksen Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelmasta. Uutta luonnosta tarvittiin, sillä asukkaat toivoivat paljon muutoksia viime vuoden puolella tehtyyn ensimmäiseen versioon.

Suurimmat muutokset aiempaan luonnokseen nähden on tehty Pohjois-Espoon sekä Hämeenkylän ja Pähkinärinteen alueiden linjastoon. Myös Ylästön linjastoon on tehty muutoksia.

Linjastoluonnoksessa esitetään, että Länsi-Vantaan ja Pohjois-Espoon alueiden linjasto pohjautuisi neljään uuteen runkolinjaan ja näitä täydentävään tiheään liityntäliikenteeseen. Ehdotusta voi kommentoita linjastosuunnitelman blogissa sunnuntaihin 8. syyskuuta asti. Palautetta voi jättää myös HSL:n palautejärjestelmän ja asiakaspalvelun kautta.

Tavoitteena on, että lopullinen linjastoluonnos menee HSL:n hallituksen käsittelyyn syksyn aikana. Linjastomuutokset on tarkoitus toteuttaa vuonna 2022.

HSL pyrkii parantamaan alueen joukkoliikennettä ja vaihtoyhteyksiä sekä lisäämään täsmällisyyttä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut