Tubeconissa jaetaan videopalkintoja – Messukeskukseen odotetaan lauantaina 10 000 kävijää

Kuvituskuva. Jani Wallenius

toimitus

Tubekulttuurin, podcastien ja esportsin livetapahtuma Tubecon veti perjantaina Helsingin Messukeskukseen 7 500 kävijää. Tänään järjestäjät odottavat paikalle 10 000 vierasta.

– Perjantaina meno oli mahtava, ja tänään taas jatketaan innolla, sanoo Tubeconin sisällöistä vastaavan Suomen Tubettajat ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski

Tubeconin ytimessä ovat paneelikeskustelut, tubettajien fanitapaamiset ja esiintymislavojen tapahtumat. Valtaosa tapahtuman vieraista on lapsia ja heidän vanhempiaan.

Lauantain huipentaa klo 17 alkava Tubecon Video Awards -gaala, jossa juhlitaan luovuutta ja suomalaisia videontekijöitä.

Yleisö sai esittää videoehdokkaita eri kategorioihin, ja ehdotuksia tuli lopulta yli 2 500. Palkintokategorioita ovat mm. Vuoden vlogi, Vuoden tarina, Vuoden komediavideo ja Vuoden pelivideo sekä Vuoden kauneus- ja muotivideo. Awards-gaalassa julkistetaan myös yleisön äänestämä suosikkivideo.

Tubecon Video Awards -ehdokkaat 2019 ovat täällä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.